7 november 2013

Klanten zeer tevreden over Lubee Pinverhuur

Klanten zeer tevreden over Lubee Pinverhuur

De klant centraal stellen binnen een onderneming, hoe werkt dat?

Bij Lubee Pinverhuur werken we doorlopend aan maximaal tevreden klanten, iets dat we meten via de beoordelingen die zij achter kunnen laten bij Kiyoh (https://www.kiyoh.nl/lubee_pinverhuur/). Hoe hebben zij onze service ervaren en wat zijn de eventuele verbeterpunten waar we aan dienen te werken? We houden van (opbouwende) kritiek, op basis waarvan we onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Benieuwd wat onze klanten zoal van ons bedrijf vinden? Wij zetten het graag op een rij.

Snel en simpel

Uit de beoordelingen van onze klanten blijkt onder andere dat we snel en simpel werken, precies waar zij  op zitten te wachten. U kunt rekenen op een slimme service, waarmee we er graag voor zorgen dat u een pinautomaat kunt huren op de manier zoals u dat wenst. Gaat het u om een draadloze pin, of juist een apparaat dat u binnen een vaste locatie kunt gebruiken? Wij komen graag met een snelle en simpele oplossing, zodat u de pinautomaat kunt gebruiken die u wenst en u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Goede communicatie

Daarnaast is het de communicatie die ons sterk maakt. Onze klanten waarderen de duidelijkheid waarmee we communiceren, maar ook de snelheid waarmee we dit doen. Wilt u een pinapparaat huren en heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden, of over de locatie waarop u er gebruik van wenst te maken? Geen probleem, we zijn u graag op een heldere manier van dienst en zijn bovendien optimaal bereikbaar. Ook tijdens een festival of nadat we het pinapparaat bij u hebben geplaatst zijn we uitstekend te bereiken. Blader zelf door de verschillende beoordelingen van onze klanten, zodat ook u kunt ontdekken hoe we u centraal stellen.

Prima klantenservice

Is er iets niet helemaal duidelijk met het oog op de mobiele pin, of bent u benieuwd hoe het apparaat precies werkt? In de beide gevallen kunt u gebruik maken van onze klantenservice. Zij zorgen volgens onze klanten voor een snelle en correcte afhandeling van het totale proces. Heeft u een vraag? Dan komen zij snel met een passend antwoord. Bovendien werken we volledig transparant en waarderen onze klanten de professionele, maar toch persoonlijke, manier waarop onze klantenservice met u omgaat.

Kwaliteit en flexibiliteit

Tenslotte zijn het vooral de positieve beoordelingen met het oog op onze kwaliteit en flexibiliteit die ons enorm tevreden stellen. We werken hard om u de mogelijkheid te bieden een (mobiel) pinapparaat te huren en daar op een zo soepel mogelijke manier gebruik van te maken. Wanneer het dan de kwaliteit en flexibiliteit zijn die onze klanten noemen, zijn we gepast trots op wat we voor elkaar krijgen en hoe we u van dienst zijn.

Zelf ervaren hoe u gebruik kunt maken van een mobiel pinapparaat, of benieuwd naar onze andere slimme oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u en zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement