Mobiele
Betaalterminal huren

Telefonisch bestellen? 03 303 79 12

Te huur vanaf
€17,95 per dag

Beoordeeld met een 9

Een mobiele betaalterminal huren is eenvoudig en snel geregeld; Snel, mobiel te gebruiken en direct inzetbaar tijdens uw evenement, beurs of in de winkel.

Een mobiele betaalterminal huren speciaal voor horeca, winkels en evenementen. Met onze premium kwaliteit betaalapparatuur ontvang u de snelste en meest betrouwbare terminals in de markt. Maak gebruik van onze 24/7 klantenservice en krijg desgewenst binnen 3 uur geleverd.

Meer informatie aanvragen

Lubee is de specialist in tijdelijke betaaloplossingen. De mobiele betaalterminal wordt plug&play geleverd inclusief dagelijkse transactieverwerking. Het transport vindt plaats via koeriersdienst UPS en na afloop wordt de betaalapparatuur weer netjes bij u afgehaald.

Mobiele betaalterminal 4G

Met de mobiele pinautomaat 4G heeft u geen omkijken naar de netwerkverbinding.

Dankzij de ingebouwde simkaart wordt er verbinding gemaakt via het mobiele netwerk.

Met onze jarenlange ervaring hebben wij de simkaartconfiguratie optimaal weten af te stellen voor het verwerken van betaaltransacties.

Mobiele betaalterminal WIFI

U kunt ook de mobiele betaalterminal huren via een wifi verbinding. Zo maakt u gebruik van het goedkopere transactietarief. U dient er wel rekening mee te houden dat wifi in publieke ruimtes zoals beursgebouwen, hotels en scholen niet altijd geschikt is (afgeschermd door een firewall of noodzakelijke acceptatie van voorwaarden).

U kunt een hotspot creëren via uw eigen telefoon/laptop, echter wel op eigen verantwoording. Met de 4G variant kiest u in alle gevallen voor de meest betrouwbare variant.

Tarieven en specificaties

Tarieven

Huur per dag 1-7 dagen € 17,95
14+ huurdagen

Neem contact op voor een scherpe offerte

Per transactie € 0,15

Algemene kosten

Setupkosten per apparaat € 35,- Inclusief gratis verzend- en retourkosten
Setup creditcardaansluiting € 10,- Optioneel. Koppeling creditcard contract.
Waarborg per terminal € 350,-
Gebruik bonrol € 1,-

Met spoed huren?

Binnen 3 uur werkend op uw locatie! Geleverd vanuit Breda of Amsterdam. Afhalen in overleg ook mogelijk.

Vanuit Breda

Spoedlevering €20,- + 1,50 per km
(enkele reis vanuit Breda)

Vanuit Amsterdam

Spoedlevering
ma-za
Bel voor het scherpste tarief!

Extra informatie

 • Ingebouwde bonprinter
  De geïntegreerde printer print direct een transactiebon. Ook kunt u eenvoudig een kopie bon printen. Tijdens uw huurperiode leveren we standaard 6 bonrollen per pinterminal. Zo heeft u voldoende printpapier voor minstens 400 transacties. Verwacht u meer transacties? Het is voor ons een kleine moeite om meer bonrollen mee te sturen.
 • Krachtige accu
  Met de ingebouwde accu kunt u tot wel 200 transacties uitvoeren. En dankzij de meegeleverde oplader kunt u altijd blijven pinnen. Ook tijdens het opladen van de batterij.
 • Docking Station
  Een opgeruimde werkplek en altijd opgeladen terminal. Wilt u een altijd opgeladen pinautomaat en een vaste werkplek creëren? Kies voor onze handige Docking Station.
 • Premium case
  Extra bescherming tegen vocht en stootschade. Deze premium case is ontwikkeld voor extra bescherming tegen vuil, vocht & stootschade. De case is van sterk en lichtgewicht materiaal en ideaal tijdens events en drukte in de horeca.

Betrouwbare en snelle
transactieverwerking

Lubee werkt samen haar Payment Service Providers om al uw transacties te verwerken. Hiervoor worden alle betalingen met Bancontact verwerkt.
Wij besteden veel zorg aan het verwerken van betaaltransacties.

Betalingen worden dagelijks uitbetaald.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement