Mobiele Betaalkassa

Telefonisch bestellen? 03 303 79 12

Mobiele
Betaalkassa

Met onze nieuwste mobiele betaalkassa heeft u een mobiele betaalterminal inclusief kassa applicatie in handen. Handig voor extra verkoopcapaciteit tijdens piekdrukte en/of op kleine kassapunten.

De mobiele betaalkassa is tevens de vervanger voor de reguliere mobiele betaalterminal en een aparte bestel handheld! Perfect inzetbaar voor bestellingen op het terras.

Ideaal voor pop-up stores, outlets, tijdelijke winkelocaties, horeca en events.

Maatwerk en realtime statistieken
Samen richten we het kassasysteem volledig naar wens in. Via de backoffice beschikt u over 24/7 realtime verkooprapportages en kun je zelf instellingen wijzigen.

Directe koppeling met Verifone betaalterminal
Maak kennis met het snelste pinapparaat in de markt. De P400 Verifone pinterminal is direct gekoppeld aan de kassa. Voordat u het weet heeft uw klant de betaling al verricht. Deze pinterminal voorkomt wachtrijen!

Geldlade en bonprinter
Klanten een kassabon (inclusief logo) meegeven? Geen probleem. We kunnen u ook een professionele kassabonprinter meeleveren.

En wilt u cash accepteren? Er kan eenvoudig een compacte geldlade onder het systeem worden geplaatst. Deze schiet automatisch open bij een contante betaling.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement