Hoe het werkt

Maak kennis met onze tijdelijke betaaloplossingen.

 • Stap 1: Kies uw betaaloplossing

  Zowel de mobiele als de vaste pinapparaten zijn zeer betrouwbaar, modern en veilig in gebruik. Alle terminals zijn geschikt voor het nieuwe pinnen en voldoen aan alle veiligheidseisen.

  Tarieven pinterminal huren

  De tarieven voor het huren van een pinterminal zijn eenvoudig en transparant:
  – Setupkosten per pinapparaat: EUR 35,- (inclusief verzend- en retourkosten)
  – Huurprijs per dag: EUR 17,95 (gerekend vanaf de afleverdatum t/m de retourdatum)
  – Tarief per GPRS transactie: EUR 0,15
  – Tarief per transactie bij gebruik ‘eigen internetaansluiting’: EUR 0,15

  Bekijk hier meer informatie over de tarieven voor het huren van een pinterminal.

 • Stap 2: Bestel direct

  Kies het gewenste type pinapparaat en plaats online direct uw bestelling. Bestelt u liever telefonisch? We zijn 24 uur per dag bereikbaar op het nummer 085 – 01 60 900. U ontvangt direct bevestiging per e-mail.

 • Stap 3: Plug & Play

  Uiterlijk op de door u gewenste afleverdatum ontvangt u van onze koerier het pinapparaat met alle benodigde toebehoren in een handige transportbox. Volg de bijgeleverde instructie zodat uw klanten direct kunnen pinnen.

 • Stap 4: Snelle en betrouwbare uitbetaling

  U wilt uw betalingen graag veilig en snel ontvangen. Om een gegarandeerde en veilige doorbetaling mogelijk te maken verwerken wij uw pinbetalingen via de Stichting Derdengelden Lubee. Voor de transactieverwerking is Lubee gecertificeerd door de Nederlandse Betaalvereniging en heeft het een inschrijving bij de Nederlandsche Bank. Lubee staat niet onder (door)lopend toezicht en vormt daarmee een betrouwbare betalingspartner.

  U ontvangt uw betalingen dan ook de volgende werkdag, zonder enige verrekening, op uw bankrekening!
  Zo bent u pas echt verzekerd van een gegarandeerde uitbetaling.

 • Stap 5: Gratis en eenvoudig retourneren

  Voor het transport werken wij samen met onze transportpartner UPS. Wij leveren uiterlijk op de gewenste leverdatum en voor het retourneren ontvangt u een retoursticker.

  Na afloop van uw huurperiode komt UPS het pakket bij u afhalen. Het is ook mogelijk om het pakket via een UPS Accespoint te laten bezorgen en/of te retourneren.

  Zodra uw zending bij ons retour is doorloopt de apparatuur een controleproces en ontvangt u binnen 5 werkdagen de eindfactuur. De reeds betaalde waarborg wordt verrekend en het eventuele creditbedrag wordt direct aan u uitbetaald.

  Wilt u meer informatie?
  Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 01 60 900 of per mail via info@lubee.be

Maak kennis met onze betaaloplossingen

Vertrouwd door

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement