28 januari 2016

Wist u dat

Lubee Pinverhuur

Lubee is inmiddels een gevestigde naam in de verhuur van pinautomaten. Onze service behoort tot dat van de beste en wij staan 24u per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking.

Lubee Pinverhuur is officieel gecertificeerd door de Nederlandse Betaalvereniging als Acceptant Payment Service Provider. Een APSP is een tussenpersoon die bemiddelt tussen u als acceptant en de betrokken bank bij het afhandelen van pinbetalingen. Zij faciliteren en houden toezicht op Nederlandse betaalmethoden, waaronder pinbetalingen.

Uw pinbetalingen komen binnen op een aparte bankrekening van de Stichting Derdengelden Lubee Pinverhuur. Deze stichting zorgt er voor dat uw pintegoeden worden gescheiden van de onderneming Lubee Pinverhuur. Na ontvangst van uw pinbetalingen op de bankrekening van stichting Derdengelden worden uw transacties ongewijzigd doorgeboekt naar uw bankrekening. Zo bent u verzekerd van een gegarandeerde uitbetaling.

Wist u dat…

…Lubee vanaf nu uw transacties binnen 24 uur doorbetaald! Hierdoor mag u de betalingen al binnen een werkdag op uw rekening verwachten.

…Wij niet alleen gevestigd zijn in Zwijndrecht, maar ook in Amsterdam! Hierdoor wordt het afhalen of met spoed huren van een pinautomaat een stuk gemakkelijker voor de regio Amsterdam.

…Wij vanaf eind 2015 ook mobiele WIFI pinautomaten verhuren! Deze pinautomaten zijn het nieuwste op het gebied van verbinding en werken draadloos. U logt eenvoudig in met uw wachtwoord en de pinautomaat pakt het gewenste netwerk op. Hierdoor houden we de transactiekosten laag en de snelheid optimaal! Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

…U bij Lubee pinautomaten kunt huren die geschikt zijn voor contactloos betalen! Hierbij leveren wij de nieuwste VX680 automaten aan u uit waarbij uw klant enkel zijn of haar betaalpas tegen de pinautomaat hoeft te houden en de betaling wordt gedaan. Dit is niet alleen super snel maar ook nog eens eenvoudig. Let er hierbij wel op dat uw klant niet meer dan EUR 25,- per keer contactloos kan betalen en met een maximum van EUR 50,- per dag. Daarna wordt er weer om een pincode gevraagd.

….Lubee aan het eind van 2015 misschien wel uw betaling voor uw vuurwerk of lekkere oliebollen mogelijk heeft gemaakt! Eind 2015 was een drukke periode wat betreft de verhuur en hierbij ging een groot aantal pinautomaten naar bedrijven die de vuurwerkverkoop mogelijk maakten of de oliebollenkramen waar u uw zoetigheden heeft afgerekend.

Wij hopen u dit jaar van dienst te mogen zijn met onze betalingsmogelijkheden, waardoor u geen omzet mis loopt!

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement