14 mei 2015

Voordelen Lubee Pinverhuur

Wat zijn de voordelen van pinverhuur bij Lubee?

Benieuwd naar de voordelen van pinverhuur bij Lubee? Wij zijn uitstekend bereikbaar en maken graag een aflever- of ophaalafspraak met u, of sturen u de gegevens toe die u kunt gebruiken voor het retourneren van de pinapparatuur. U heeft daar zelf zo min mogelijk omkijken naar, terwijl u kunt rekenen op een maximale bereikbaarheid en de snelst mogelijke pinapparatuur. Bovendien garanderen wij 100% klanttevredenheid en leveren we mobiele pinapparatuur met een sterke accu en een gedegen oplader. We voorzien gedurende het jaar tal van klanten van onze pinapparaten, bijvoorbeeld de mobiele automaten die u zonder een vaste internetverbinding kunt gebruiken. Dit betekent dat u vrij bent in de locatie waar u hier gebruik van wilt maken.

Maximale bereikbaarheid en snelste pinapparatuur

U kunt bij Lubee Pinverhuur rekenen op een maximale bereikbaarheid, wij helpen u uit de brand wanneer u er zelf niet uitkomt of kunnen u adviseren over het aantal pinapparaten dat u nodig heeft. Is er sprake van een storing of wilt u een aantal extra automaten bestellen? Wij zijn goed bereikbaar en komen direct in actie, zodat u er nooit alleen voor komt te staan.

Bovendien kunt u rekenen op de snelste pinapparatuur, wat met name van pas komt wanneer u snel meerdere betalingen plaats wilt laten vinden. Staan uw bezoekers in de rij en wilt u hen vlot laten pinnen? We zorgen bij Lubee Pinverhuur voor een zo snel mogelijke verwerking van de betalingen, zodat de rij niet te lang op zal lopen.

100% klanttevredenheid en mobiele pin

We garanderen u 100% klanttevredenheid, onze klanten zijn zeer te spreken over de (mobiele) pinapparaten die we verhuren. U kunt rekenen op moderne technologie op basis van goede kwaliteit, terwijl u daar aan de andere kant een scherpe prijs voor betaalt.

Dit blijkt onder andere uit de mobiele pinapparaten die we leveren, deze zijn altijd voorzien van een sterke accu en een goede oplader. Dit betekent dat u er urenlang zonder aansluiting op het stroomnetwerk gebruik van kunt maken, of dat u de pinapparaten vlot kunt opladen.

Verzenden en retourneren met bijgeleverd retourlabel

Wilt u gebruik maken van de (mobiele) pinapparaten? Wij sturen u deze gewoon toe, zodat u er zo vlot mogelijk de beschikking over heeft. Uiteraard vindt de verzending op een veilige manier plaats en zorgen we voor voldoende uitleg, zodat u er zelf goed mee uit de voeten kunt. Wilt u de apparaten na afloop van uw evenement of gelegenheid weer terugsturen? We zenden meteen een retourlabel mee. U kunt dat gebruiken om de pinautomaten weer terug te sturen. Wilt u liever een ophaalafspraak maken? Wij komen graag bij u langs, op een moment dat het u goed uitkomt.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement