23 december 2013

Via sociale media op de hoogte van ontwikkelingen Lubee

Via sociale media op de hoogte van ontwikkelingen Lubee

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons op de verschillende sociale media. We zijn actief op onder andere Twitter (https://twitter.com/lubee_pin) en Facebook (https://www.facebook.com/LubeePinverhuur) en zorgen er daarmee graag voor dat je niets hoeft te missen. Ben je benieuwd waar we onze mobiele pinapparaten zoal inzetten, of hoe de omgeving hierop reageert? Volg ons en maak bovendien gebruik van de speciale acties die we geregeld opzetten om je op een leuke manier kennis te laten maken met onze producten.

Uiteraard kunnen we u via de sociale media ook direct van dienst zijn bij eventuele problemen. Like of Volg ons en zorg er daarmee voor dat u kunt rekenen op de best mogelijke service, wanneer zich problemen voordoen of u er zelf niet meer uitkomt.

Leuke nieuwtjes

Verder presenteren we op zowel Twitter als Facebook de laatste nieuwtjes en zorgen we er daarmee graag voor dat je altijd op de hoogte bent. We geven aan waar we onze mobiele pinapparaten inzetten en hoe de omgeving daarop reageert. Bovendien houden we je op de hoogte van onze andere proeven op het gebied van mobiel betalen, of andere ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Laatste ontwikkelingen

Met name de technologische ontwikkelingen zijn zeer interessant, aangezien er op het gebied van betalen de komende jaren veel zal gaan betalen. Op het moment zijn we als Lubee al zeer innovatief met de mobiele pinapparaten op een groot aantal verschillende locaties. Reken daarnaast echter op de ontwikkeling van het mobiel betalen met behulp van een smartphone, iets dat we natuurlijk nauwlettend voor u in de gaten houden. Via Twitter en Facebook zorgen we ervoor dat u net als de rest van onze klanten goed op de hoogte bent van de meest recente innovaties, zodat we daar optimaal voor u op kunnen inspelen.

Speciale acties

Daarnaast zorgen we regelmatig voor speciale acties, waarmee we onze klanten en volgers voorzien van interessante extra’s, of inzichten in de manier waarop we werken. We werken bij Lubee graag op een transparante wijze, aangezien dit ons in staat stelt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem direct contact op en Volg of Like ons, of blader door de verschillende berichten die we plaatsen. Houden we een speciale actie? Dan weet u via Facebook of Twitter in ieder geval zeker dat u het eerst op de hoogte bent.

Aanwezigheid van Lubee

Tenslotte zijn we vooral aanwezig op de sociale media om dicht bij onze klanten te blijven. Ervaart u een probleem of heeft u een vraag voor onze klantenservice? Volg ons op Twitter en Like ons op Facebook, zodat we u direct van dienst kunnen zijn. Het voordeel van de sociale media is bovendien dat we ook onze andere klanten op de hoogte kunnen brengen van de oplossing die we u bieden. We zorgen er op die manier samen voor dat ook u optimaal gebruik kunt maken van de diverse pinapparaten die u kunt huren.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement