25 februari 2015

Uw pinautomaat huren nog veiliger via Lubee.nl

Uw pinautomaat huren nog veiliger via Lubee.nl

Een pinautomaat huren via de website van Lubee is vanaf vandaag nog veiliger.

Dankzij het aan Lubee toegekende SSL-certficiaat beschikken wij over de meest recente technologie voor het beveiligen van onze website. Allereerst betekent dit dat u veilig over onze website surft.
Wanneer u een pinautomaat besteld en u voert uw bedrijfsgegevens in op ons bestelformulier dan worden deze gegevens volledig versleuteld over het internet worden verzonden.

veilig_pinautomaat_huren-klein
Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport  van uw gegevens vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden. Bezoekers van de website weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en kwaadwillenden dit niet kunnen ‘afluisteren’.

Betrouwbaar een pinautomaat huren
Een pinautomaat huren via Lubee was natuurlijk altijd al veilig.
Wanneer u uw gegevens via onze beveiligde website heeft toegestuurd worden uw gegevens ook in een beveiligde omgeving verwerkt en opgeslagen. Zo beperken wij het risico dat er iets met uw bedrijfsgegevens kan verhuren. Alle  transacties rondom de pinautomaat zoals klanten die bij u betalen en betalingen die u van ons ontvangt worden ook via beveiligde omgevingen verwerkt.

Wat is een SSL certificaat?

Het SSL certificaat wat nu aan onze website is toegewezen staat voor Secure Sockets Layer. Deze derde versie van SSL stond aan de basis van het Transport Layer Security (TLS), de huidige versie van SSL. De naam SSL wordt over het algemeen gebruikt als het gaat om beveiliging van websites en internetverbindingen.

SSL heeft twee doelen. Als erste zorgt het voor de beveiliging van gegevens die worden verzonden. Deze gegevens gaan over het internet via een versleuteling. De inhoud is hierdoor beveiligd en niet leesbaar voor mee kijkers.
Het tweede doel waar SSL voor zorgt is dat u ook echt verbinding heeft met de website waar u verbinding mee denkt te hebben.
Lubee Pinverhuur beschikt daarbij over het meest uitgebreide certificaat, de extended gevalideerd (EV), waarbij u ook onze bedrijfsnaam duidelijk in uw webbrowser terugziet. Het certificaat is herkenbaar door de groene balk en het bijbehorende slotje.

Het SSL certficaat is een klein gegevensbestand die een cryptografische key digitaal aan de gegevens van ons bedrijfs is gekoppeld. Dit zorgt voor de activering van het hangslot en het https-protocol (via poort 443) wat zorg draagt voor de beveiligde verbinding tussen onze webserver en uw browser.. SSL wordt doorgaans gebruikt voor het beveiligen van creditcardtransacties, gegevensoverdracht en logins. Het wordt stilaan de nieuwe norm voor het veilige gebruik van sociale media. SSL-certificaten koppelen:

Zonder het certificaat is het niet mogelijk om een volledig veilige sessie met uw browser op te zetten.

Afhankelijk van het type certificaat dient een bedrijfs een validatieniveau door te lopen. Lubee Pinverhuur heeft de meest uitgebreide pakket aan veiligheidsmaatregelingen getroffen.

Vanaf heden leest u van uw browser dan ook af dat wij maximaal gecertificeerd zijn. Dit ziet u door de groene balk en het slotje bovenaan bij uw adresbalk.

certificaat veiligpinautomaat huren
Google Chrome controleert zelf

Vanaf februari is Google in haar Google Chrome browser zelf de SSL certificaten gaan controleren. Dit aangezien de huidige controlemachinsmen niet altijd waardicht zijn gebleken.

Het nieuwe systeem Certificate Transparency checkt of ons uitgegeven certificaat in de lijsten van Google voorkomt.
Voor uw als gebruiker ziet u uiteindelijk ons gevalideerde adres en het bekende hangslotje in beeld.

Standaard gebruiken browsers de statusinformatie uitgegeven per certificaatuitgever. Door Certificate Transparency

Is uw browser niet meer afhankelijk van de uitgever. Het combineren van beide methoden zorgt voor extra zekerheid over de status van SSL certficaten. Zoals u zult zien is de website van Lubee dan ook volledig vertrouwd. Een pinautomaat huren is eenvoudig, betrouwbaar en ook zeer snel. De pinautomaten kunt u zo eenvoudig bestellen en uw gegevens worden direct verwerkt.
Google is per februari 2015 gestart met het strenger controleren van de EV certificaten zoals Lubee daar gebruik van maakt. Wanneer een certificaat niet aan alle eisen voldoent ziet u bij een website geen groene balk meer terug in de adresbalk.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement