15 september 2016

Nu nog gemakkelijker ontvangen en retourneren

Nu nog gemakkelijker ontvangen en retourneren

Wilt u pinautomaten huren? Dan zit u bij Lubee Pinverhuur aan het goede adres! U kunt zowel telefonisch als via de website gemakkelijk een bestelling plaatsen. Onze medewerkers staan u graag te woord om de mogelijkheden met u door te nemen en voorzien u van het beste advies. Bij het aangaan van een huur hebben wij enkele gegevens van u nodig. Tevens vragen wij om een recent Kamer van Koophandel uittreksel, een kopie legitimatie en een borgsom betaling. Wanneer deze in orde zijn, is uw bestelling compleet.

Verzenden en retourneren met bijgeleverd retourlabel
Zodra bovengenoemde documentatie rond is, zullen wij ervoor zorgen dat uw pinautomaat op tijd verzonden zal worden. Deze verzending vindt plaatst via onze koeriers dienst. Bij het aanmaken van een zending ontvangt u per mail een tracking nummer. Aan de hand van dit nummer kunt u (vaak vanaf de volgende dag) zien dat uw pakket wordt vervoert. De levertijden zijn tussen 9.00 en 17.00u op werkdagen.

Wilt u de pinautomaat na afloop van gebruik weer terugsturen? Wij hebben dit zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt! Bij uw pakket vindt u een retourlabel met instructies. Plak dit label op de doos, waarbij u het label waarmee uw pakket werd bezorgd, eraf haalt. Zet uw pakket klaar voor de koerier en wij zullen een pickup inplannen op de dag van retour (zoals in de huurovereenkomst genoteerd). U kunt hierbij uiteraard zelf aangeven welk tijdstip en pickup-adres u het best uitkomt. U geeft het pakket mee aan de koerier en deze zorgt ervoor dat wij de retourzending weer mogen ontvangen. Heel gemakkelijk dus!

Accesspoint
Vindt u het lastig om een adres op te geven waar iemand de gehele dag aanwezig is voor ontvangst van het pakket? Of heeft u op de dag van retour meer afspraken gepland staan? Geen zorgen, wij kunnen uw pakket laten afleveren bij een Accesspoint bij u in de buurt! U ontvangt een email wanneer uw pakket is afgeleverd bij uw gewenste Accesspoint. Zo kunt u, tijdens de openingstijden van dit punt, uw pakket gemakkelijk afhalen. Geheel op eigen tijd dus!

Na afloop kunt u het pakket daar ook weer afgeven, met het bijgevoegde retourlabel kan het Accesspoint het pakket gemakkelijk verwerken en komt deze weer netjes bij ons retour.

Een combinatie van afleveren op uw adres en retour zenden via een Accesspoint (of andersom) is uiteraard ook mogelijk. Bespreek tijdens het aangaan van een huurovereenkomst de gewenste manieren met onze medewerkers!

Spoedbestelling
Heeft u met spoed een pinautomaat nodig? Lubee Pinverhuur kan al leveren binnen 3uur! Bel voor de mogelijkheden, onze medewerkers staan u graag te woord.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement