8 augustus 2014

Toepassingen van mobiele pinapparaten op festivals

pinautomaat huren festivalToepassingen van mobiele pinapparaten op festivals

Onze mobiele pinautomaten zijn onder andere uitstekend geschikt voor het gebruik tijdens festivals. U kunt de pinapparaten tijdelijk huren en er daarmee voor zorgen dat u er voldoende tot uw beschikking heeft, zonder dat u een enorme investering hoeft te doen. U maakt er gebruik van zolang u wenst, om de pinapparaten vervolgens weer in te leveren en alleen te betalen voor het gebruik. Uiteraard kunt u de mobiele pinapparaten bij de kassa gebruiken, zorgen voor een betrouwbare vaste internetaansluiting en zelfs de mogelijkheid tot contactloos betalen aanbieden.

Mobiele pinapparaten bij de kassa

Wilt u gebruik maken van mobiele pinapparaten bij de kassa? U zorgt er daarmee voor dat u klanten kunt laten pinnen, bijvoorbeeld op het moment dat zij muntjes aan wensen te schaffen. Veel consumenten nemen liever niet teveel contant geld mee naar een evenement, waardoor de mogelijkheid tot pinnen ze enorm kan helpen bij het zorgen voor een meer veilige situatie. Bovendien zorgt het pinnen aan de kassa ervoor dat de rijen over het algemeen stukken minder lang worden, waardoor een ieder snel muntjes heeft en weer kan genieten van het festival.

Gebruik van vaste internetaansluitingen

Op een festival is er in veel gevallen sprake van een behoorlijke belasting van het GSM-netwerk. Normaal gesproken maken de mobiele pinautomaten hier op een veilige manier gebruik van, om de transacties te verwerken. Tijdens een festival is het mogelijk om de mobiele pinapparaten aan te sluiten op het vaste internetnetwerk, zodat u geen last heeft van storingen in het mobiele netwerk, of een mogelijke overbelasting. U zorgt er met de mobiele pinapparaten op die manier voor dat de betalingen snel verwerkt worden en dat dit op een betrouwbare manier gebeurt.

Contactloos betalen op festivals

Tenslotte kunt u de mobiele pinautomaten van Lubee gebruiken om het contactloos betalen tijdens een festival mogelijk te maken. Met name in Polen en bijvoorbeeld Tsjechië is men hier al stukken verder mee en ook in Nederland lijkt er meer aandacht te komen voor de mogelijkheden op dit gebied. Het is mogelijk om te betalen met een smartphone of een geschikte bankpas, door deze alleen maar in de buurt van de terminal te houden. Op die manier vindt er een betaling plaats tot maximaal €25 of een ander klein bedrag, afhankelijk van de bank. De mobiele pinautomaten van Lubee bieden wat dat betreft uitstekende mogelijkheden voor tijdens een festival.

 

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement