29 oktober 2012

Kassa huren?

Kassa huren?

Bent u voor uw beurs, winkel of evenement op zoek naar een tijdelijke kassa?
Huur een kassa via Lubee en u kunt direct aan de slag.

Direct een kassa huren

De huurkassa is compact, compleet met geldlade, twee interne printers en bovendien eenvoudig in gebruik. Met elk kassasysteem worden papierrollen en een duidelijke handleiding meegeleverd. Tevens is een gratis instructie inbegrepen en mag u, ook buiten kantoortijden, bellen voor ondersteuning.Kassa evenement

Verkopen worden gedetailleerd vastgelegd voor een overzichtelijke administratie en een goede controle van ontvangsten. Mogelijkheden: verkopen per product, omzet per afrekenmethode, correcties, handelingen van personeel, verkopen per uur, enz.
Het kassasysteem wordt in overleg met u geprogrammeerd zodat alleen de functionaliteiten worden geactiveerd die u gebruikt. Hierdoor blijft de kassa eenvoudig in gebruik en is inwerken overbodig. Kortom een handige service.

De voordelen van het huren van een speciaal geselecteerde kassa via Lubee Pinverhuur:
vinkje Kassa huren? Inclusief duidelijke snelstart handleiding
vinkje Kassa huren? Op maat geprogrammeerd
vinkje Kassa huren? 24-uurs telefonische support
vinkje Kassa huren? Inclusief tijdige levering en afhaling na uw evenement
vinkje Kassa huren? Geen borg benodigd

Meer voor meer informatie contact met ons op voor de Kassa huren.

Kassa huren voor uw evenement of beurs

Wanneer u vaker een evenement heeft georganiseerd of op een beurs staat weet u dat u bij grote drukte snel en foutloos wilt werken. Hulpmiddelen zoals een kassa en een pinapparaat zorgen er voor dat u uw verkopen goed administreert.

Met een betaalbare huurkassa kunt u uw verkopen goed registeren. Dit geeft als resultaat dat u hierop uw inkoopbeleid kunt aanpassen, topverkopers kunt achterhalen en eventuele fouten in het afrekenen kan beperken.
Daarbij wordt het contante geld wat u aanneemt veilig opgeborgen in de geldlade. De metalen geldlade is uitgerust met 8 muntvakken en 5 biljetvakken.

Kassa rapportages

Met de huurkassa heeft u veel mogelijkheden om nauwkeurige rapportages af te drukken.
Zo kunt u rapporten uitdraaien die informatie bevatten over de transacties, productgroepen, verkochte artikelen en het geld in de lade. Ook openstaande rekeningen en analyses per tafel of wijk zijn aan te maken. De rapporten zijn weer te geven per willekeurige periode, dag of week.

Betrouwbaar huren

De kassa’s zijn beveiligd middels het kassaprogramma. Mocht er toch iets mis gaan dan kunt u via de bijgeleverde backup kaart altijd uw persoonlijke instellingen opnieuw laden.
Met een kassa via Lubee weet u dat u goed zit. Zelfs ’s avonds en in het weekend kunt u altijd terecht voor technische ondersteuning  van onze deskundige medewerkers.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement