23 november 2016

Tevreden klanten bij Lubee Pinverhuur

Tevreden klanten bij Lubee Pinverhuur

Bij Lubee Pinverhuur werken we doorlopend aan een maximale klanttevredenheid, iets wat we meten via de beoordelingen die men achter laat bij Kiyoh. Hoe hebben klanten onze service ervaren en wat zijn de eventuele verbeterpunten waar we aan kunnen werken?

Wij vinden het een groot genoegen om onze klanten van dienst te mogen zij. Wij doen dit met onze expertise en enthousiasme en zien graag een tevreden klant. Wij zijn dan ook trots op onze goede beoordelingen op kiyoh.nl. Middels onze reviews is te zien dat we beoordeeld worden voor onze goede service en de fijne medewerking. Iets waar wij voor willen staan!

De waarden van Lubee Pinverhuur

  • Maatwerkadvies

Wij van Lubee Pinverhuur denken graag met u mee over de best passende oplossing voor uw gebruik. Onze medewerkers hebben veel ervaringen op verschillende locaties en zullen u daarin een goed advies kunnen geven.

  • 24/7 persoonlijke ondersteuning

Onze medewerkers staan niet alleen tijdens kantoor uren met veel enthousiasme voor u klaar, ook in het weekend en tijdens de avonduren kunt u ons gewoon bereiken. Heeft u vragen of wilt u hulp bij het gebruik van uw pinautomaat? Onze medewerkers helpen u graag verder, 24/7.

  • Enthousiaste medewerkers

Lubee Pinverhuur vindt het belangrijk om onze klanten met enthousiasme aan te spreken en geven u graag een goed gevoel. Bij Lubee Pinverhuur zijn we trots op onze klanten en u zult zich meer dan welkom voelen.

  • De beste apparatuur

De pinautomaten van Lubee Pinverhuur behoren tot de beste op de markt. Ze zijn snel en handzaam in gebruik en hebben ook nog eens een uiterlijk. Wij verhuren enkel de beste apparatuur.

  • Expertise

Zoals eerder al aangegeven hebben wij van Lubee Pinverhuur veel ervaring in de verhuur van pinautomaten. Deze expertise zetten wij graag in voor het advies naar u toe. Heeft u vragen of wenst u een passend advies, bel ons gerust op!

Komende decembermaand

Komende maand staan de gezellige kerstdagen en een spetterende oud en nieuw weer voor de deur. Ook hier draagt Lubee graag een steentje bij om uw omzet met gemak te kunnen genereren. Deze maand zal bol staan van kerstmarkten, ijsbanen en vuurwerkverkopers waaraan wij met veel plezier een pinautomaat aan leveren. Heeft u nog geen pinautomaat in huis maar denkt u er wel aan er gebruik van te maken? Bel ons dan gerust op om de mogelijkheden door te spreken. Wij staan met enthousiasme voor u klaar!

lubee-festivak-lr-005

 

 

 

 

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement