16 juni 2014

Spoedbestelling voor mobiele pinapparaten

Spoedbestelling voor mobiele pinapparaten

Wilt u een pinautomaat huren en wilt u daar eigenlijk zo snel mogelijk de beschikking over hebben? Wij leveren de pinapparaten binnen 3 uur aan en zorgen er daarmee voor dat u direct uit de brand bent. Organiseert u een belangrijke beurs of neemt u daar aan deel en heeft u nog niet nagedacht over de manier van betalen door uw klanten? Dankzij de mobiele pinapparaten kunt u ze de mogelijkheid bieden te pinnen, zonder dat u daar allerlei infrastructuur voor nodig heeft.

Pinautomaat huren bij een grote storing

Daarnaast kunt u een pinapparaat huren op het moment dat zich een grote storing met het vaste systeem voordoet. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs, om de mobiele pinapparaten af te leveren en er daarmee voor te zorgen dat u uw klanten toch de mogelijkheid kunt bieden een pintransactie uit te voeren. We hebben over het algemeen steeds minder contant geld op zak, waardoor dit belangrijke betalingsproblemen kan voorkomen. U kunt heel snel een mobiele pinautomaat huren en er daarmee voor zorgen dat uw klanten gewoon kunnen afrekenen zoals zij dit wensen.

Morgen een belangrijke beurs

Organiseert u morgen een belangrijke beurs en komt u er op het laatste moment achter dat er geen infrastructuur beschikbaar is voor het gebruik van vaste pinautomaten? Geen probleem, u kunt een mobiel pinapparaat huren en er daarmee voor zorgen dat u draadloos betalingen uit kunt laten voeren. Dit betekent dat uw klanten gewoon kunnen pinnen en niet eerst voor contant geld hoeven te zorgen. Bovendien hoeft u klanten niet op rekening te betalen, waardoor u direct de beschikking heeft over het geld voor de verkopen die u doet.

spoedservice lubeeBinnen 3 uur een pinapparaat huren

U kunt binnen 3 uur een pinautomaat huren en er daarmee voor zorgen dat u voldoende werkende terminals tot uw beschikking heeft. Uiteraard kunt u rekenen op een betrouwbare verbinding en een goede beveiliging. De betalingen zullen lopen via Stichting Derdengelden, waardoor u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken en het zelfs mogelijk is om discrete betalingen aan te bieden. Wat dat betreft kunt u een mobiel pinapparaat huren en er daarmee voor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de betalingen die klanten bij u kunnen doen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie, dan komen we de pinautomaat zo snel mogelijk bij u afleveren.

 

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement