30 november 2017

Snel uit de brand: extra capaciteit door pinautomaat te huren

Snel uit de brand: extra capaciteit door pinautomaat te huren

De feestdagen staan weer voor de deur, voor veel winkeliers de drukste periode van het jaar. Wellicht ook voor u en staat de winkel binnenkort weer vol. Met klanten die graag uw producten kopen, maar die deze ook vlot willen afrekenen. “Pinnen, alstublieft”. Normaal gesproken lukt dat prima met één of twee automaten, maar tijdens de drukste maand van het jaar zijn het er eigenlijk te weinig.
De oplossing die veel van onze klanten kiezen? Ze huren tijdelijk een paar extra pinautomaten. Om alle klanten vlot te laten pinnen. Of gewoon voor het geval dat, als belangrijke reserve mocht er eentje defect raken.

De drukste periode van het jaar

December is voor veel winkeliers de drukste periode van het jaar. Een periode van veel verkopen, maar ook van risico op stress. Over de betaalmogelijkheden of om alle klanten vlot van dienst te kunnen zijn. En juist tijdens de drukste periode van het jaar kunt u die stress waarschijnlijk niet goed gebruiken. De oplossing? Het probleem aanpakken, daar waar het knelt. Bij de betaalmogelijkheden, omdat steeds meer mensen willen pinnen en niet iedereen dat tegelijk kan doen.

Back-up bij defect

Of voorkom eventuele stress bij een defect aan de pinautomaat of -automaten die u al heeft staan. Want, wat gebeurt er als een van de beiden er ineens mee ophoudt (https://lubee.be/nieuws/pinautomaat-kapot-nu-meteen-nieuwe-huren/) of enorm traag blijkt? Tijdens de feestdagen valt het niet mee om daar nog wat aan te doen. Wij proberen de pinautomaten zo snel mogelijk aan te leveren, maar hebben in deze periode van het jaar te maken met veel drukte. Dat betekent dat veel van de pinautomaten verhuurd zijn. En dat we zelfs op het laatste moment veel aanvragen krijgen. Van klanten die snel een reserve nodig hebben bij een defect. Dus, waarom zou u die niet alvast in huis halen?

Pinautomaat huren: mobiel of vast

Een pinautomaat huren, mobiel of vast? U heeft bij ons de keuze. In combinatie met een uitstekende service, zodat u de automaat vlot tot uw beschikking heeft. U kunt een mobiele pinautomaat huren (https://lubee.be/pinautomaat-huren/mobiele-pinautomaat-huren/) of gebruik maken van een vast model (https://lubee.be/pinautomaat-huren/vaste-pinautomaat-huren/). Al vanaf één dag te huur, zodat u daarmee snel uit de brand bent.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement