15 juli 2013

Promoot het gebruik van uw pinapparaat

Promoot het gebruik van uw pinapparaat

Wilt u het gebruik van uw pinapparaat promoten, bijvoorbeeld omdat u uw klanten of bezoekers het optimale betaalgemak aan wenst te bieden? De Betaalvereniging Nederland (www.betaalvereniging.nl) is onlangs een campagne gestart: Pinnen, ja graag. U kunt gratis promotiemateriaal bestellen om aan te geven dat u het als ondernemer prettig vindt als uw klanten of bezoekers gebruik maken van hun pinpas.
Wanneer u bij Lubee huurt ontvangt u bij elke zending een sticker en opvallende ‘wobbler’ om uw pinapparaat te promoten.

Promotiemateriaal bestellen

U kunt het promotiemateriaal ook zelf bestellen op de website van de Betaalvereniging Nederland. Surf daarvoor naar de website (http://www.pin.nl/ondernemer/promotiemateriaal) en geef daar aan dat u het materiaal graag wilt gebruiken om duidelijk aan te geven dat u gebruik maakt van een mobiel of vast pinapparaat. Kies voor een handig vormgegeven banner dat u op het vaste apparaat kunt plaatsen, of ga voor algemene materialen die u in uw winkel, zaak of bij uw evenement op kunt hangen. Uiteraard gebruikt de Betaalvereniging de bekende kleuren blauw en wit, al is het lettertype aangepast om het nieuwe pinnen aan te geven.

Mobiele pinautomaat

Heeft u een mobiele pinautomaat in de horeca, op de markt of wellicht tijdens het evenement dat u organiseert? Geef uw bezoekers en klanten duidelijk aan dat u de mogelijkheid biedt tot pinnen, zodat zij op een veilige manier af kunnen rekenen. Uw klanten kunnen draadloos pinnen, aangezien de accu u de mogelijkheid biedt om zo’n 200 transacties te verwerken! De mobiele pinautomaten werken met behulp van een ingebouwde simkaart, die de betaling op een veilige manier verwerken via het GSM GPRS netwerk van KPN en Vodafone, twee betrouwbare en bekende aanbieders in Nederland.

 

Vast pinapparaat plaatsen

Daarnaast kunt u uitstekend gebruik maken van een vast pinapparaat Dit pinapparaat plaatst u bijvoorbeeld bij u in de winkel, in uw restaurant of op de bar bij sportvereniging. Maak gebruik van het promotiemateriaal om het apparaat duidelijk te laten zien en zorg er op die manier voor dat uw klanten er graag gebruik van maken. U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen internetverbinding, zodat u maximaal op de kosten kunt besparen. Klanten kunnen betalen met PIN, Maestro en V-Pay, waardoor u ze diverse mogelijkheden kunt bieden. Zorg er met het promotiemateriaal voor dat het goed duidelijk is dat ze bij u kunnen pinnen, bijvoorbeeld met de wobbler die u vastmaakt aan de vaste pinautomaat.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement