18 februari 2016

Pinnen in de horeca? Ja steeds liever!

Pinnen in de horeca? Ja steeds liever!

Pinnen in de horeca wordt steeds vaker gedaan. Ook door middel van een contactloze betaling rekenen steeds meer klanten hun hapjes en drankjes af. Het aantal pintransacties in de horeca kende in 2015 een stijging van meer dan 30 procent ten opzichte van 2014. De contactloze betalingen stegen zelfs van 1,5 miljoen naar 23 miljoen in deze jaren.

Van alle horecazaken beschikt zeker 80 procent tegenwoordig over één of meerdere pinautomaten. En als we kijken naar een kleine 10 jaar geleden werden nog vrijwel alle betalingen contant gedaan in deze sector. Het lijkt erop dat deze percentages zullen blijven veranderen. Het aantal pinbetalingen zal blijven groeien. De Koninklijke Horeca Nederland wil samen met banken, streven naar een verhouding van 60 procent pinbetalingen tegen 40 procent contante betalingen in 2018. Iets wat, gezien de huidige trends, zeker haalbaar moet zijn.

Wat is gemakkelijker dan wanneer je als klant besluit naar een horecazaak te gaan, om daar een lekker drankje te drinken of wellicht te dineren, dat je nooit met een volle portemonnee op zak moet lopen. Enkel de pinpas is voldoende. Bij bedragen onder de EUR 25,00 kan er zelfs contactloos betaald worden. Snel en eenvoudig.
lubeetas

Wat ziet Lubee

Wat betreft deze maand viel het op dat steeds meer cafés en restaurants pinautomaten inhuurden tijdens de drukke carnavalsdagen. Tijdens deze topdrukte is er niets belangrijker dan een goede doorloopsnelheid. Door middel van een snelle verbinding, betrouwbare apparatuur en goede service heeft Lubee Pinverhuur dit voor veel zaken weer mogelijk mogen maken dit jaar. Voor de horeca is het handig te weten dat er gerust voor een korte periode een pinautomaat (bij) gehuurd kan worden bij Lubee. Verwacht u dus een drukke periode tijdens bijvoorbeeld de volgende carnaval of drukke zomerperiode? Bij Lubee huurt u binnen enkele minuten een pinautomaat waarbij u de transacties al binnen 24 uur (op werkdagen) doorbetaald krijgt.

Mobiel of vast

De mogelijkheden verschillen. Wenst u als horeca ondernemer pinapparatuur waarmee uw personeel rond kan lopen, zodat zij de klant aan tafel kunnen bedienen? Dan zou een mobiel pinautomaat een goede oplossing zijn. Deze pinautomaten zijn voorzien van een accu en maken verbinding door ons internet of uw eigen Wif verbinding. De pinautomaten zijn handzaam en gemakkelijk in gebruik. Tevens is er bij de mobiele pinautomaat mogelijkheid tot contactloos betalen.
Mocht u liever een pinautomaat op de toonbank plaatsen, dan kunt u altijd kiezen voor de vaste pinautomaat. Deze bestaat uit twee kastjes, waarvan er één voor u is en de andere voor de klant, om zijn of haar betaalpas in te voegen of contactloos te betalen. Deze pinautomaten kunnen worden geleverd met ons internet of uw eigen bekabelde lijn. Het enige w
at u nodig heeft is stroom en een plaats waar de pinautomaat bevestigd kan worden.
Voor beide varianten geldt dat u de beste apparatuur mag verwachten, welke gemakkelijk in gebruik zijn. Onze klantenservice helpt u 7 dagen per week, 24uur per dag, graag verder!

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement