18 september 2017

Pinnend collecteren: veiliger en gemakkelijker

Pinnend collecteren: veiliger en gemakkelijker

Pinnen is in Nederland nog altijd bezig met een sterke opmars, bijvoorbeeld dankzij nieuwe toepassingen. Sinds een tijdje experimenteren steeds meer partijen met pinnen tijdens het collecteren. Voor sommigen nog even wennen, maar vooral veiliger en gemakkelijker dan met kleingeld. Het geeft goed aan dat een mobiele pinautomaat meerdere toepassingen kent. Uitstekend geschikt voor op het terras of tijdens een evenement. Net als bij andere toepassingen, door daar creatief gebruik van te maken.

VVD enthousiast over pinnend collecteren

Onder andere de VVD in Amstelveen is erg enthousiast over de mogelijkheid tot pinnen tijdens het collecteren. “Door inwoners de mogelijkheid te geven om te pinnen, dragen collectanten een stuk minder contant geld bij zich. Ook hebben mensen steeds minder contant geld bij zich of in huis om te kunnen doneren,” aldus een raadslid daar.

De partij is blij met de mogelijkheid om op deze manier te collecteren. De optie van een mobiele pinautomaat zorgt ervoor dat het niet meer nodig is om kleingeld mee te nemen. Dat levert bovendien meer gemak op voor mensen die willen doneren, want die hoeven niet over kleingeld te beschikken.

Veiliger en gemakkelijker: ook wennen

De methode om te collecteren met pin is veiliger en gemakkelijker. Hier staat aan de andere kant wel tegenover dat het voor sommige mensen ook nog even wennen is. “Pinnen in de collectebus, ik dacht dat ik belazerd werd,” geeft iemand aan bij De Stentor. De krant ging mee tijdens het UIT Festival in Den Haag, om na te gaan hoe er werd gereageerd op het pinnend collecteren door KWF Kankerbestrijding. De reacties waren over het algemeen positief. Toch gaf iemand af en toe aan niet op de hoogte te zijn van deze nieuwe mogelijkheden.

En tijdelijk gebruik maken van een pinautomaat? U kunt zowel een mobiele als een vaste pinautomaat huren. Wij zorgen er daarmee voor dat u daar snel en eenvoudig de beschikking over krijgt. Dat betekent dat u klanten of bezoekers de mogelijkheid kunt bieden om met pin te betalen. Gemakkelijk en veilig, ook al is nog niet iedereen daar aan gewend.

Meer weten over de mogelijkheid om een pinautomaat te huren? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement