19 december 2017

Pinnen op de markt: flexibel uitbreiden met een pinautomaat

Pinnen op de markt: flexibel uitbreiden met een pinautomaat

Steeds gebruikelijker en makkelijk voor de klant: pinnen op de markt. De pinautomaat is een interessante investering voor vaste standhouders op de weekmarkten, maar hoe zit dat met een eenmalige stand op een markt? Bijvoorbeeld tijdens een kerstmarkt, een eindejaarsmarkt of een andere feestelijke gelegenheid? Een pinautomaat kopen is dan behoorlijk prijzig. Gelukkig is er een alternatief: een pinapparaat huren.

Eindejaarsmarkt: ‘pinnen mag’

Veel van onze klanten gebruiken de pinautomaten die ze huren tijdens de eindejaarsmarkten en de kerstmarkten. Ze staan daarmee maximaal een paar keer per jaar in de buitenlucht, maar willen klanten wel graag de kans bieden om te pinnen.

Een eigen mobiele pinautomaat kopen naast de vaste opstelling loopt dan behoorlijk in de papieren, maar dat is gelukkig niet nodig. Dankzij het tijdelijke karakter is het goed mogelijk om een automaat te huren. Vast of mobiel, afhankelijk van de opstelling en de beschikbaarheid van bedrading in de stand.

Uitbreiden met een mobiele pinautomaat

En er komen steeds meer winkeliers en andere bedrijven bij die al wel een aantal automaten in hun bezit hebben, maar tijdelijk willen uitbreiden vanwege extra activiteiten. Bijvoorbeeld om een extra wintermarkt mee te kunnen nemen of er op een ander moment in het jaar voor te zorgen dat u aanwezig bent. Zichtbaar voor uw klanten, op de plakken waar zij graag bij elkaar komen.
Met de mogelijkheid om met pin te betalen, gewoon door een automaat te huren. Het is dan niet nodig om die te kopen, zodat u de kosten eenvoudig binnen de perken kunt houden. En altijd snel beschikbaar, net als wanneer u door omstandigheden snel iemand nodig heeft om u uit de brand te helpen.
Pinautomaat contactloos

Mobiele of vaste pinautomaat huren

U kunt een mobiele of een vaste pinautomaat huren. In de beide gevallen gewoon per dag te huur en direct beschikbaar, dankzij onze uitgebreide voorraad. We zorgen er daarmee voor dat u bijvoorbeeld op de markt kunt zorgen voor een mogelijkheid om te pinnen. Prettig voor uw klanten, die steeds minder contant geld bij zich hebben. En zonder dat u zelf een pinautomaat hoeft te kopen, omdat u die heel voordelig kunt huren.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement