26 juli 2016

Pinnen op festivals en evenementen

Pinnen op festivals en evenementen

Misschien wel nog meer dan voorgaande jaren gaan veel mensen deze zomer naar één of zelfs meerdere festivals. Het seizoen is dus weer in volle gang. Onder het genot van fijne deuntjes en de gezelligheid van vrienden om je heen kan je een hele dag of zelf een weekend lang genieten in eigen land. Op deze festivals dient uiteraard betaald te worden en het is wel zo handig om dit met de pinpas te kunnen doen. Geen losgeld opzak en toch een lekker drankje kunnen kopen.

Wij van Lubee zijn hier volledig op ingericht en leveren dan ook al enkele jaren pinautomaten voor (grote) festivals en evenementen. Zowel voor de entree als aan de bar kunnen wij pinapparatuur plaatsen.

Pinapparatuur-festival


Onze pinautomaten

Omdat veel festivals en evenementen buiten plaats vinden, waarbij sommige op vrij afgelegen plekken plaats vinden is het natuurlijk van groot belang dat de verbinding optimaal is. Daarbij zijn er ook vaak duizenden bezoekers tegelijkertijd op het terrein. Lubee is zeer ervaren op dit gebied en wij kunnen, in een advies gesprek, de beste oplossing adviseren.
Om het netwerk optimaal te laten verlopen kan Lubee sinds kort ook een 4G oplossing bieden. Het meest stabiele netwerk van dit moment. In combinatie met vaste pinautomaten kunt u deze op druk bezochte en grote festivals en evenementen inschakelen. De doorloopsnelheid en de verbinding blijft optimaal en uw bezoekers kunnen gemakkelijk betalen.

Pinnen kan op verschillende locaties. Zoals bij de entree of bij de kassa’s. Hanteert u een entreeprijs, waarna de klanten munten of tokens kunnen kopen? Dit is door de pinautomaten van Lubee gemakkelijk te realiseren. Wilt u uw bezoekers liever aan de bar laten betalen? Dit kunnen wij ook verzorgen. U kunt zelf bepalen waar u de pinautomaten wenst te gebruiken.
De pinautomaten dragen wat dat betreft bij aan het onbezorgde festival, waarbij iedereen de kans heeft om zonder cash geld betalingen te doen.

Neem contact met ons op
Heeft u interesse om één of meerdere pinautomaten te huren voor uw festival of evenement dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om u het beste advies te geven voor uw doeleinde. Door de uitgebreide ervaring van Lubee op dit gebied kunnen wij u optimaal van dienst zijn!

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement