26 april 2015

Pinnen op de diverse festivals

Pinnen op de diverse festivals

Ieder jaar in april gaat het festivalseizoen van start, het moment waarop we er massaal weer op uittrekken en we in bijvoorbeeld een bosrijke omgeving genieten van de muziek waar we van houden. Steeds meer festivals maken gebruik van pinapparaten, waarmee ze ervoor zorgen dat het niet langer nodig is om cash geld mee te nemen naar deze afgelegen locaties. We kunnen zowel de entree als de kassa voorzien van pinautomaten, of de mogelijkheid bieden om munten en tokens te kopen.

Festivals met pinapparaten
Veel van de evenementen vinden buiten plaats, de festivals zorgen op die manier voor een bijzondere sfeer in de buitenlucht. Met name op de verschillende afgelegen locaties die de organisatoren daarvoor kiezen is er over het algemeen geen vaste internetverbinding beschikbaar. Dat betekent in de praktijk dat bezoekers gebruik dienen te maken van cash geld, wanneer ze hun drankje af willen rekenen of ze munten en tokens aan willen schaffen.
Dankzij de (mobiele) pinapparaten is dat niet langer het geval, het is dan mogelijk om met een betaalpas af te rekenen.
Voor grote evenementen (+5000) bezoekers kan Lubee u verder adviseren om ook een stabiele internetverbinding op locatie te realiseren.

Pinapparatuur-festival

Pinnen bij de entree en aan de kassa
We kunnen het pinnen op verschillende locaties mogelijk maken, zowel bij de entree als bij de verschillende kassa’s. Heft u bij de entree een entreeprijs en laat u de bezoekers daarna munten of tokens kopen? Dit kan door middel van onze pinapparatuur. Wilt u bezoekers liever aan de bar of bij de verschillende kassa’s tijdens uw evenement laten betalen? Ook dat is mogelijk, u bent volledig vrij in de locatie waar u de pinapparaten plaatst. De pinautomaten dragen wat dat betreft bij aan het onbezorgde festival, waarbij iedereen de kans heeft om zonder cash geld betalingen te doen.

Pinapparaat huren
Wilt u een pinapparaat huren en bent u benieuwd hoe u daar optimaal gebruik van kunt maken, of wilt u meer weten over het aantal automaten dat u waarschijnlijk nodig heeft? Het is de moeite waard om hierover advies bij ons in te winnen, we vertellen u daar graag meer over op basis van onze uitgebreide ervaring. We zorgen er op die manier voor dat u goed weet wat u nodig heeft, of waar u qua kosten aan toe bent. U kunt op die manier optimaal gebruik maken van de mobiele pinapparaten die er beschikbaar zijn.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement