9 januari 2014

Pinautomaat welkome gast op ieder evenement

Pinautomaat welkome gast op ieder evenement

pinautomaat tijdens evenement

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u de betaling per cash tot een minimum beperken? Maak gebruik van onze mobiele pinautomaten, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat uw medewerkers de betalingen op een veilige en eenvoudige manier kunnen innen.Uiteraard accepteren de mobiele pinapparaten de diverse betaalkaarten, waardoor uw bezoekers er zowel met PIN-betalingen, Maestro en V-Pay terecht kunnen.Daarnaast kunt u op een volle accu ongeveer 200 transacties verrichten, waardoor er meer dan voldoende capaciteit aanwezig is.

Flexibel tijdens elk evenement

Een mobiel pinapparaat is zeer flexibel in het gebruik en doet het daarom uitstekend op evenementen. U kunt er mee werken op de manier die u wenst, aangezien de apparaten op een zeer mobiele wijze in elkaar zitten en u ze dus gemakkelijk mee kunt nemen. Vervolgens kunt u rekenen op een goede verbinding en een eenvoudige bediening, waardoor een mobiel pinapparaat een zeer graag geziene gast op de verschillende evenementen is.

Uitstekende verbinding via GPRS

Dankzij de uitstekende verbinding van het mobiele pinapparaat kunt u rekenen op een vlotte afhandeling en is het niet langer nodig om gebruik te maken van een vaste internetverbinding. In plaats daarvan maken we gebruik van het betrouwbare GPRS netwerk, dat voldoende betrouwbaar is om de betalingen op een degelijke manier te versturen. Dit gebeurt uiteraard volledig versleuteld, waardoor u op een veilige wijze gebruik kunt maken van de mobiele pinapparaten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op een festival, of heeft u vragen over de wijze van verbinden? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Netwerk van KPN

De verbindingen die we maken vinden plaats via het netwerk van KPN. Dit is het meest betrouwbare netwerk in Nederland, waardoor u er vanuit kunt gaan dat u overal in het land een goede verbinding heeft. De apparaten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, waardoor u ze overal op een evenement in kunt zetten en ze mee kunt nemen van de ene naar de andere locatie. Komt u op een bepaalde plaats pinautomaten tekort vanwege een grote toeloop? Neem deze eenvoudig met u mee, waardoor u uw bezoekers van het evenement op een flexibele wijze van dienst kunt zijn.

Eenvoudig in de bediening

mobiele pin op ijsbaan

Tenslotte zijn de mobiele pin apparaten heel eenvoudig in het gebruik. Dit zorgt ervoor dat u en uw medewerkers er direct mee overweg kunnen en het geen probleem is om de betalingen op de juiste manier in te voeren. Maak op uw festival gebruik van de mobiele pin units en zorg er daarmee voor dat er zo min mogelijk cash in omloop en beschikbaar is. Het draagt bij aan de veiligheid van uw festival, net als aan het gemak van uw bezoekers.
Binnenkort gebruik maken van onze mobiele pinapparaten op een festival, of benieuwd naar de andere toepassingen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement