10 januari 2018

Pinautomaat voor outlet of pop-up store: huren is goedkoper

Pinautomaat voor outlet of pop-up store: huren is goedkoper

Een outlet gestart of er met een pop-up store voor zorgen dat de webshop ook in de straat een gezicht krijgt? Klanten betalen graag met hun pinpas, omdat dit vaak gemakkelijker is dan met contant geld.

Maar, wellicht heeft u de pinautomaat slechts een beperkte periode nodig. In dat geval is het mogelijk om een automaat te huren. Net als wanneer u op de markt staat en flexibel wilt uitbreiden. Het zijn een paar voorbeelden van de manieren waarop onze klanten gebruik maken van de automaten die u kunt huren.

Tijdelijk een pinautomaat nodig?

Tijdelijk een pinautomaat nodig en daarvoor op zoek naar een geschikte oplossing? Wij zorgen ervoor dat u daar al vanaf 1 dag gebruik van kunt maken. Een prettig idee, vooral voor een pop-up store of wanneer u een outlet start. Wellicht wilt u daar een week, een maand of een andere periode gebruik van maken. Het is dan zonde om daarvoor pinautomaten te moeten kopen, die u daarna niet meteen meer kunt gebruiken.

Andersom is het lastig om klanten te vragen contant af te rekenen. Veel klanten hebben geen contact geld bij zich of vinden het vervelend om daarmee grotere bedragen af te rekenen. En u zou natuurlijk een pop-up store of outlet kunnen starten in de buurt van een pinautomaat van een bank. In alle andere gevallen werkt het gemakkelijker om een automaat te huren, zodat klanten daar gebruik van kunnen maken.
Pinautomaat contactloos betalen

Pinautomaat huren: vast of mobiel

Er zijn verschillende pinautomaten te huur, om er daarmee voor te zorgen dat u klanten meteen de mogelijkheid kunt bieden om te pinnen. Ook contactloos en volledig op de manier die ze gewend zijn.

U kunt bijvoorbeeld een vaste pinautomaat huren, bij de kassa. Op basis van een reguliere aansluiting, met een uitstekende verbinding met maximale betrouwbaarheid.

En aan de andere kant meer mobiel gebruik maken van een pinautomaat? Loop er mee door de outlet of zorg er ook buiten voor dat het gemakkelijk is om met pin af te rekenen. U kunt een mobiele pinautomaat huren, al vanaf 1 dag. We zorgen op die manier graag voor een pinoplossing, bijvoorbeeld voor uw outlet of pop-up store.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement