14 november 2017

Pinautomaat kapot: wat nu? Meteen een vervanger huren

Pinautomaat kapot: wat nu? Meteen een vervanger huren

“Kunnen jullie ons helpen? De pinautomaat is defect en we moeten klanten morgen wel de mogelijkheid bieden om te kunnen pinnen.” Zomaar een vraag van een van onze klanten, zoals we die regelmatig ontvangen. Wat er aan de hand was? Dat was niet helemaal duidelijk, maar feit was dat de pinautomaat het niet meer deed. Klanten konden niet meer pinnen in de winkel, terwijl dat bij de buurman nog wel lukte. Er moest een oplossing komen, voordat de nieuwe pinautomaten definitief geleverd konden worden.

Storing of defect aan de automaat

Er kan sprake zijn van een defect of van een storing. In de beide gevallen kunnen klanten (tijdelijk) niet pinnen, iets dat u veel omzet kan kosten. Het is dan prettig om snel een andere automaat te kunnen huren.
Veel van onze klanten geven aan dat hun automaat of automaten het niet meer doen en dat ze zoeken naar een oplossing. Het is vooral van belang dat die er snel komt, want de verkopen moeten doorgaan. En consumenten verwachten (of eisen) tegenwoordig dat ze de mogelijkheid hebben om te kunnen pinnen.

Pinautomaat contactloos betalen

Keuze voor een nieuw systeem

Zit u de te wachten op een nieuw systeem om te pinnen of heeft u nog even de tijd nodig om daar een goede keuze in te maken? In de tussentijd is het niet mogelijk om klanten te laten pinnen. Tenminste, als u geen automaten zou huren. Wij zorgen er daarmee namelijk voor dat u klanten toch de kans kunt bieden om te pinnen. Net zo veilig en gemakkelijk als met het nieuwe systeem dat u op het oog heeft. Maar dan direct, zonder dat u daar lang op hoeft te wachten.

Snel een nieuwe pinautomaat: huren

U kunt de pinautomaat al vanaf 1 dag huren. En dat geldt zowel voor de mobiele pinautomaten als voor de vaste pinautomaten die er beschikbaar zijn.

U kunt met spoed een pinautomaat huren, bijvoorbeeld als die een storing vertoont of op een andere manier defect is. Neem contact met ons op, dan gaan wij er voor u mee aan de slag.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement