1 augustus 2018

Pinautomaat huren tijdens het festivalseizoen

Pinautomaat huren tijdens het festivalseizoen

Het was nog nooit zo makkelijk om een pinautomaat te huren!

Het is hartje zomer en het evenementenseizoen draait volop. Bent u actief op een buitenevenement zoals een feestweek of festival dan zult u met dit warme weer veel bezoekers verwachten.
Snel, foutloos afrekenen is dan ook een must. Een pinautomaat is tegenwoordig onmisbaar. Omzet mislopen wilt toch niemand?

Bezoekers geven wellicht aan terug te komen met cash geld, maar in de praktijk zult u deze vaak niet meer terugzien. Tevens lever het onnodige oponthoud en in het ergste geval zelfs een kleine discussie op.

Door een pinautomaat te huren kan iedereen snel en eenvoudig afrekenen. U zult de komende jaren zelfs steeds meer PIN-Only evenementen gaan tegenkomen.
Help uw klanten om makkelijk en snel bij u te kunnen afrekenen. Als uw klanten direct bij u kunnen pinnen hoeven ze geen extra stappen te ondernemen. Het maakt het voor u  een stuk eenvoudiger om betalingen te voldoen, u loopt geen omzet mis en hoeft uw personeel niet rond te laten lopen met contact geld. Dit is ook nog een stuk veiliger voor uw personeel.

Voor buitenevenementen en gebruik in de ‘natte’ horeca hebben wij specialistische oplossingen.
Zo kunnen wij uw pinautomaten voorzien van spatwaterdichte bescherming en handige dockingstations. Voor grote evenementen werken wij met 4G oplossingen en externe partners.
Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Huur een pinautomaat

Lubee is De pinspecialist voor het huren van een uw tijdelijke pinautomaat. Ideaal wanneer u nog geen eigen pin heeft of extra capaciteit nodig heeft.
Veel klanten maken dan ook van onze apparatuur gebruik tijdens evenmenten zoals feestweken, strandtenten, horecapleinen en vele andere buitenactiviteiten.

Bij Lubee kunt u gemakkelijk een pinautomaat huren. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk om een pinautomaat te huren voor één dag, ook kunt u ervoor kiezen om en pinautomaat te huren voor meerdere dagen. Klik hier om meer te lezen over onze mogelijkheden.

Onze dienstverlening neemt alle zorgen rondom  het professioneel uitvoeren van banktransacties volledig voor u uit handen. Wij adviseren u graag over welk pinautomaat het meest geschikt is voor u situatie. We stemmen alle details met u af en zorgen dat er een betrouwbaar pinautomaat op tijd bij u wordt geleverd.

De pinautomaten kunt u na bezorging direct gebruiken. De chauffeur van UPS komt het pakket met de pin apparatuur weer bij u ophalen. Alles is al voor u geregeld. Dat is onze betrouwbare en professionele aanpak .

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement