14 februari 2018

Pinautomaat huren in Amsterdam: ons servicepunt biedt de uitkomst

Pinautomaat huren in Amsterdam: ons servicepunt biedt de uitkomst

Lubee Pinverhuur B.V. is energiek bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van betaaldiensten. Wij richten ons op het aanbieden van pinautomaten voor tijdelijk gebruik. Naast het aanbieden van deze pinautomaten verzorgt Lubee Pinverhuur ook de verwerking van de pintransacties. Deze verwerking gebeurt al binnen 24 uur nadat u de transactie van uw klant heeft geaccepteerd, het bedrag staat dus eigenlijk de volgende werkdag al ongewijzigd op uw bankrekening.

Onze hoofdvestiging zit in Zwijndrecht, maar we hebben al geruime tijd een servicepunt in Amsterdam. Dit punt is gunstig gelegen en in overleg kunt u hier uw pinautomaat afhalen of wij kunnen deze, tegen een aantrekkelijk tarief, met spoed bij u laten bezorgen.

Afhalen in Amsterdam

Heeft u met spoed een pinautomaat nodig omdat uw eigen apparaat een storing heeft? Of zoekt u last minute nog een extra pinautomaat voor uw winkel of evenement? Dan zit u bij ons aan het goede adres. Als u in Amsterdam gevestigd bent kunt u in overleg afhalen bij ons servicepunt. Nadat de bestelling compleet is ontvangt u een code waarmee u het pakket kunt afhalen en direct aan de slag kunt.

Met spoed huren vanuit Amsterdam
Bent u druk en wenst u de pinautomaat wel dezelfde dag te ontvangen? Dan kunnen wij vanuit ons servicepunt in Amsterdam ook gemakkelijk met spoed een pakket bij u bezorgen. Dit is wel zo gemakkelijk als u in de omgeving van Amsterdam gevestigd bent, hierdoor kunnen wij deze spoedlevering namelijk voor een scherp tarief aanbieden.

Neem contact met ons op
Lubee staat voor maximale service en streeft naar 100% tevreden klanten. Wij zijn dan ook continue gefocust op het verbeteren van onze dienstverlening. U zult ervaren dat ons er alles aan gelegen is om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Telefonisch zijn wij dan ook 24uur per dag bereikbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend. In geval van een vraag of storing kunt u ons altijd bellen. Onze topservice zit hem al in de basis: uw pinautomaat wordt tijdig bezorgd, is direct inzetbaar en wordt na de huurperiode weer door onze koerier bij u afgehaald. Tijdens de huurperiode boeken wij dagelijks de pinbetalingen naar u door.

Heeft u vragen over het servicepunt of wenst u een pinautomaat te huren? Neem dan contact op met onze enthousiaste medewerkers.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement