6 juli 2015

Mogelijkheid tot pinnen bij collectes aan de deur

Mogelijkheid tot pinnen bij collectes aan de deur

De collectebus vormt een van de meest bekende wapens van de collectant aan de deur, de gleuf bovenop nodigt uit tot het inwerpen van wat kleingeld. In veel gevallen hebben mensen echter geen kleingeld meer in huis, waardoor ze ‘nee’ dienen te verkopen ondanks dat ze graag iets zouden meegeven. Er is op basis van een proef door Stichting Collecteplan besloten om meer goede doelen te bewapenen met mobiele pinapparaten, die het mogelijk maken om ook per pin aan de deur af te rekenen.

Pinapparaten beschikbaar voor goede doelen

Tijdens de proef hadden twee goede doelen de beschikbaarheid over een mobiel pinapparaat. Hieruit werd duidelijk dat het aan de hand van dat apparaat goed mogelijk is om het aantal donaties uit te breiden, mensen zijn best bereid via de pinpas wat over te maken. Op basis van de proef zal dit jaar meer dan de helft van de goede doelen gebruik gaan maken van de mobiele pinapparaten. Er zijn per organisatie 50 pinapparaten beschikbaar, die het mogelijk moeten maken om een groot aantal collectanten uit te rusten en een meer eenvoudige betaling aan de deur mogelijk te maken.

Gebrek aan kleingeld in huis

Steeds meer gezinnen hebben geen kleingeld meer in huis, waardoor het lastig is om iets mee te geven aan de collectant die aan de deur komt. Waar het voorheen een excuus was om hier snel vanaf te komen is het nu vaak simpelweg de waarheid, we hebben het kleingeld immers op steeds minder plaatsen nodig. Geldenrecht.nl meldt dat er op basis van een proef is besloten om meer goede doelen te gaan voorzien van mobiele pinapparaten. Die moeten het mogelijk maken om meer geld binnen te halen, omdat mensen aan de deur eenvoudig met hun pinpas kunnen betalen.

Mobiel pinapparaat huren

Wilt u zelf een mobiel pinapparaat huren, bijvoorbeeld om aan de deur te collecteren of er op een andere afgelegen locatie voor te zorgen dat klanten of bezoekers geen cash geld meer nodig hebben? De pinapparaten maken gebruik van een verbinding via GPRS of Wifi en kunnen bovendien gebruik maken van een handige multi-simkaart. Dit leidt tot een maximale betrouwbaarheid, waardoor u betalende klanten of bezoekers de kans kunt bieden alleen hun pinpas mee te nemen, cash geld kunnen zij voortaan gewoon thuis laten.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement