28 december 2016

Mogelijkheden bij Lubee Pinverhuur

Mogelijkheden bij Lubee Pinverhuur

December is de maand dat Nederlanders flink wat inkopen doen. Is het afgelopen kerst geweest wat betreft cadeaus of het is het vuurwerk wat de komende dagen ingekocht zal gaan worden. Tijdens de gezelligheid rondom deze maand geven veel mensen net wat extra geld uit aan eten en drinken. De horeca kent dus een drukke tijd! De omzet in deze branche stijgt dan ook flink aan het einde van het jaar. Loop geen omzet mis en huur een pinautomaat bij Lubee Pinverhuur. Elk jaar weer zijn wij klanten met kerstkraampjes, oliebollenkramen en vuurwerkverkopers van dienst.

Onze mogelijkheden
Lubee Pinverhuur richt zich voornamelijk op de korte termijn verhuur van pinautomaten. Deze kunnen zowel mobiel als vast op de toonbank gezet worden. Lubee Pinverhuur biedt verschillende mogelijkheden aan. Wenst u een mobiele pinautomaat welke het netwerk middels een simkaartje oppakt bij opstarten? Dan zit u aan het goede adres bij Lubee Pinverhuur. Deze mobiele pinautomaat is draagbaar en eenvoudig in gebruik.
Of wenst u liever een vaste opstelling welke u op uw toonbank neer kunt zetten? Zo hebben uw medewerker en uw klant een pinkastje ter beschikking. Eenvoudig en snel! Deze optie kent twee verschillende mogelijkheden wat betreft internetverbinding. U kunt ervoor kiezen de pinautomaat op uw eigenlijk internet aan te sluiten middels de bekabelde lijn. Tevens kunnen wij het internet voor u regelen. Dit doen wij middels een router welke wij bijleveren.

Al onze pinautomaten zijn van het grootste betaalgemak voorzien en worden geleverd met een korte handleiding. Als u deze even doorloopt bij ontvangst, dan is de pinautomaat binnen 1 à 2 minuten klaar voor gebruik. Mocht u er niet helemaal uitkomen of heeft u tijdens het gebruik een vraag? U kunt ons altijd bellen, ook in het weekend en de avonduren, we kijken graag met u mee!

Contactloos betalen
Onze medewekers krijgen de laatste tijd steeds vaker de vraag voor een pinautomaat met contactloos betalen mogelijkheid. Dit is niet zo gek omdat er de laatste tijd flink veel aandacht voor is. (Bijna) al onze pinautomaten zijn hiervan voorzien en zo maakt het de doorloopsnelheid van een betalingen alleen maar sneller.
Houdt u wel rekening met het feit dat betalingen tot EUR 25,00 contactloos, zonder pincode betaald kunnen worden en bedragen van EUR 25,00 tot EUR 50,00 contactloos met pincode betaald kunnen worden.

Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te adviseren in de juiste optie voor uw wensen.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement