27 april 2017

Mobiele pinautomaat biedt voordelen op de vrijmarkt

Mobiele pinautomaat biedt voordelen op de vrijmarkt

De mobiele pinautomaat is heel interessant op de vrijmarkt tijdens Koningsdag. Verkopers kunnen het mogelijk maken om te pinnen. Het is dan niet nodig om contant af te rekenen. Dat voorkomt een berg contant geld bij de verkoper en maakt betalen gemakkelijker.

Het gebruik van mobiele pinautomaten kennen we van het terras en ook steeds vaker in de winkel. De vrijmarkt lijkt een volgende plaats om te pinnen. We rekenen gemakkelijk af, vaak contactloos of in ieder geval met de pinpas in plaats van contant. Op die manier is de vrijmarkt veilig en is betalen er makkelijk.

Geen last van contant geld

Het grote voordeel van de mobiele pinautomaat op de vrijmarkt? Zowel de koper als de verkoper hebben geen last meer van contant geld. De koper heeft er vaak net te weinig van, de verkoper dient al het geld te bewaren. Dat brengt een risico met zich mee, zelfs als het gezellig is tijdens Koningsdag of een andere vrijmarkt. Door het pinnen mogelijk te maken is het niet nodig om (veel) contant geld te bewaren.

Nooit meer wisselgeld uitdelen

Een tweede voordeel: dankzij het pinnen is het niet nodig om wisselgeld terug te geven. Met name tijdens de eerste uren van de vrijmarkt hebben verkopers doorgaans nog geen geld om terug te geven. Het is soms lastig als een koper met €50 wil betalen. Dit betekent in sommige gevallen zelfs dat de koop niet door gaat. De mogelijkheid tot pinnen had dit eenvoudig kunnen voorkomen. Het was dan veel gemakkelijker geweest om te betalen.

Door geen wisselgeld meer te hoeven geven wordt het zowel veiliger als gemakkelijker. Met name de vrijmarkt kan daarvan profiteren, omdat het vaak gaat om kleine bedragen. Er is dan wisselgeld nodig, behalve wanneer er met de pinpas kan worden betaald.

Mobiele pinautomaat huren

De mobiele pinautomaat is de beste keuze voor de vrijmarkt, net als voor evenementen en andere gelegenheden. Dankzij de mobiele automaat is daar geen vast punt voor nodig. In plaats daarvan kan de accu worden opgeladen, om de automaat overal te gebruiken. De draadloze verbinding maakt het eenvoudig om betalingen te accepteren.
U kunt online eenvoudig een mobiele pinautomaat huren, om die op de vrijmarkt of elders te gebruiken. Het resultaat is een eenvoudige en veilige betaling, zonder wisselgeld. Uiteraard kunt u de pinautomaat huren inclusief bezorgen en retourzenden.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement