28 september 2017

Mobiel pinapparaat als alternatief voor de pinautomaat: veel veiliger

Mobiel pinapparaat als alternatief voor de pinautomaat: veel veiliger

Een pinautomaat verwijderen om de veiligheid te vergroten. Op het eerste gezicht wellicht een bijzondere parados, maar eigenlijk heel voor de hand liggend. De traditionele pinautomaat gebruiken we om contant geld op te nemen. Terwijl pinnen vele malen veiliger is. Onze pinpas is goed beschermd met een pincode en we hoeven minder contant geld bij ons te dragen.

In Nijkerk besloot men de pinautomaat te verwijderen uit angst voor plofkraken en ook collecteren blijkt met pinnen veel veiliger. Een belangrijke trend die kans van slagen heeft, dankzij de mobiele en vaste pinapparaten die er beschikbaar zijn.

Angst voor plofkraken

De gemeente Nijkerk heeft besloten om een pinautomaat te verwijderen. De angst voor plofkraken lijkt de belangrijkste overweging. Dit kost de banken veel geld en brengt bovendien de veiligheid van inwoners in gevaar. Daar komt nog bij dat mensen met veel contant geld op zak gemakkelijk slachtoffer worden van overvallers.
Pinnen is dan een goed alternatief. Pinnen op een mobiel of vast pinapparaat, op het moment van afrekenen. Het is dan niet nodig om eerst contant geld te pinnen en dat vervolgens uit te geven. Veel veiliger en het voorkomt de noodzaak van een pinautomaat met een grote geldvoorraad.

Pinautomaat contactloos

Pinnen in plaats van contant: veilig en betrouwbaar

De veiligheid van pinnen ten opzichte van contant geld is de laatste tijd vaker in het nieuws. Onlangs werd bijvoorbeeld duidelijk dat ook de collectant hiervan kan profiteren. Pinnen tijdens het collecteren is veel veiliger en bovendien gemakkelijker voor zowel de donateur als de collectant. De mogelijkheden op het gebied van mobiele en vaste pinapparaten zorgen voor kansen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak.

Mobiele of vaste pinapparaten huren

De pinautomaat verwijderd of merkt u dat meer mensen graag met pin betalen? U kunt een vaste of een mobiele pinautomaat huren. Goed geschikt om betalingen mee te ontvangen, bijvoorbeeld in de winkel of tijdens een festival en evenement. Klanten hoeven niet eerst gebruik te maken van een pinautomaat om contant geld op te nemen. Pinnen heeft de toekomst, zowel dankzij het gebruiksgemak als de grotere mate van veiligheid.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement