4 april 2015

Lubee Pinverhuur presenteert in 2015 vernieuwde website

Lubee Pinverhuur presenteert in 2015 vernieuwde website

Lubee Pinverhuur werkt doorlopend aan de ontwikkeling van haar diensten en aanbod, maar heeft daarnaast ook aandacht voor bijvoorbeeld de eigen website. Kunt u er goed vinden wat u zoekt, zijn de producten duidelijk en navigeert u er gemakkelijk doorheen? Op basis van input van bestaande klanten, analyses van bezoekers en ons eigen inzicht hebben we besloten dat het tijd wordt voor een nieuwe website. De nieuwe website presenteren we in 2015, momenteel werken we hard aan het design en de duidelijke structuur waarvoor we willen zorgen.
Lubee website
Duidelijke productpagina’s en meer overzicht
Kent u onze huidige website, of bent u daar wellicht nog niet eerder geweest? Het aantal producten en daarmee het aantal productpagina’s is in de loop der tijd toegenomen, waardoor we niet langer tevreden zijn over de duidelijkheid hiervan. We hebben het idee dat we het productaanbod duidelijker over kunnen brengen. Dit helpt u gemakkelijker een keuze te maken, de opties te vergelijken of na te gaan hoe we u het best van dienst kunnen zijn.
Daarnaast willen we op de website als geheel zorgen voor meer overzicht, door gebruik te maken van een nieuw design. Dit zorgt voor meer rust op de verschillende pagina’s en meer eenvoud om contact met ons op te nemen.

Referenties duidelijker op de website
Verder willen we meer aandacht besteden aan u, onze klant. We werken met gepaste trots voor een aantal mooie klanten, waar we ook andere bezoekers graag van op de hoogte brengen. Op die manier laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen, voor wie we dat nog meer doen en hoe we daar zorgen voor een belangrijke toegevoegde waarde. Op die manier biedt de nieuwe website niet alleen visueel een nieuwe stap, ook inhoudelijk gaan we er duidelijk op vooruit en kunt u een nieuwe impuls van ons verwachten.

Innovatie bij Lubee Pinverhuur
Uiteraard werken we niet alleen aan een nieuwe website, we denken daarnaast doorlopend na over de slimme inzet van onze producten en diensten. Innovatie staat bij Lubee Pinverhuur hoog in het vaandel, we zorgen er daarmee voor dat we de concurrentie steeds net een stap voor zijn. Wilt u een pinautomaat huren of bent u op zoek naar een slimme toepassing van pinapparaten tijdens uw evenement of gelegenheid? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk de rest van de website, we zijn u er graag mee van dienst.Lubee Feestje

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement