30 januari 2018

Lubee heeft groot nieuws!

Lubee heeft groot nieuws!

Per januari van dit nieuwe jaar heeft Lubee Pinverhuur iets te vieren! We hebben namelijk Easypin overgenomen en delen dit leuke nieuws graag met u.

Vanaf januari 2018 zijn de activiteiten van Don Coers / Easypin overgenomen door Lubee Pinverhuur. Wij zijn al 6 jaar specialist in het verhuren van pinautomaten en zitten met ons enthousiaste team klaar om u te verwelkomen.

Bent u bestaande klant van Easypin? Dan kunt u snel en eenvoudig opnieuw huren. Uw klantgegevens zijn ook bij ons bekend. Neem gerust contact met ons op via tel. 085 – 01 60 900 of stuur een e-mail naar info@lubee.nl.

Voor u gelden ook enkele voordelen die als vanzelfsprekend bij Lubee zijn:
– U heeft geen aanvullend pincontract meer nodig bij CCV.
– Na afloop wordt de pinapparatuur bij u, op de gewenste locatie, afgehaald.
– Inclusief 24/7 telefonische ondersteuning.

Voor nieuwe en bestaande Lubee Pinverhuur klanten betekend dit dat Lubee haar verhuurvloot flink heeft uitgebreid en zo kunnen wij u in topdrukte blijven voorzien van pinautomaten.

U kunt een mobiele of een vaste pinautomaat huren. In de beide gevallen gewoon per dag te huur en direct beschikbaar, dankzij onze uitgebreide voorraad. We zorgen er daarmee voor dat u bijvoorbeeld op de markt kunt zorgen voor een mogelijkheid om te pinnen. Prettig voor uw klanten, die steeds minder contant geld bij zich hebben. En zonder dat u zelf een pinautomaat hoeft te kopen, omdat u die heel voordelig kunt huren.

Vragen over onze pinapparaten of daar meteen gebruik van maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de beschikbare mogelijkheden.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement