22 augustus 2014

Klanten enorm tevreden over mobiele pinautomaten van Lubee

tevreden reviews lubeeKlanten enorm tevreden over mobiele pinautomaten van Lubee

We vinden het van groot belang om onze klanten op een goede manier van dienst te zijn met onze mobiele pinautomaten. We presenteren u dan ook met trots onze goede beoordelingen op Kiyoh.nl, de website waar u als klant ook zelf een beoordeling achter kunt laten. Het geeft goed aan dat we graag zorgen voor een goede service en er alles aan doen om u optimaal gebruik te laten maken van de mobiele pinapparaten. Lees onder andere over de goede en duidelijke afspraken die we maken, onze flexibiliteit en natuurlijk de persoonlijke service van Lubee.

Goede afspraken

We hebben goede en duidelijke afspraken hoog in het vaandel staan, waardoor we gepast trots zijn op het feit dat onze klanten dit ook daadwerkelijk terug laten komen in de beoordelingen die ze maken. We vinden het van groot belang om duidelijk te zijn over wanneer u de pinautomaat op kunt komen halen en hoe lang u daar gebruik van kunt maken. Bovendien zijn we vooraf helder over de tarieven.
Maakt u voor het eerst gebruik van een mobiele pinautomaat en kunt u daar wat hulp bij gebruiken? We leggen u graag uit hoe u deze kunt installeren, om ervoor te zorgen dat uw klanten gemakkelijk af kunnen rekenen.

Flexibiliteit

Daarnaast zijn we graag flexibel en is ook dit iets dat onze klanten in ons waarderen. Heeft u de mobiele pinautomaat wat langer nodig, of wilt u een paar extra exemplaren gebruiken? Geen probleem, wij zoeken naar een geschikte oplossing en zorgen er daarmee voor dat u de mobiele pinautomaten kunt gebruiken op de manier die u wenst.
Heeft u snel een mobiele pinautomaat nodig? Wij kunnen deze al binnen 3 uur leveren en er daarmee voor zorgen dat u zo snel mogelijk uit de brand bent, zonder dat u daar zelf veel omkijken naar heeft.

Persoonlijke service van Lubee

Tenslotte zorgen we bij Lubee graag voor een persoonlijke service. We leggen u graag uit hoe u gebruik kunt maken van de mobiele pinapparaten en zorgen ervoor dat u goed weet hoe u en uw klanten daar het best mee om kunnen gaan. Komt u er tijdens een festival of een beurs toch niet helemaal uit en kunt u wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn altijd goed bereikbaar.

Lees de verschillende beoordelen op www.kiyoh.nl en ontdek zelf dat we alles in het werk stellen om onze klanten goed van dienst te zijn met de mobiele pinautomaten.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement