27 november 2015

Kerstmarkt of Beurs?

Verkopen op een beurs of markt?

Biedt uw klant de gelegenheid tot pinnen!
Steeds meer mensen pinnen liever dan dat zij contant betalen. Zelfs kleine bedragen worden aanzienlijk vaker gepind dan enkele jaren geleden. Wanneer u op een beurs of markt staat zal u tegenwoordig zeker de vraag van uw klant krijgen of pinnen tot de mogelijkheid behoort. Stel uw klant in deze gelegenheid en vergroot hiermee uw omzet!

Het is niet alleen eenvoudig maar ook een stuk veiliger om pinbetalingen te ontvangen. U hoeft nooit meer veel geld in contanten bij u te dragen. Uw klant pint het bedrag en wij boeken dit, elke werkdag, veilig en vertrouwd naar uw bankrekening door.

Bij Lubee Pinverhuur hebben wij goede ervaringen met standhouders die pin betalingen willen aanbieden. Wij kunnen u een volledig mobiele pinautomaat leveren. Deze pinautomaat is geschikt voor gebruik op locatie en u hoeft geen stroom of internet in de buurt te hebben. De mobiele pinautomaat werkt op GPRS en wordt met een volledig opgeladen accu geleverd. Standaard bieden wij netwerk verbinding aan via KPN, mocht u via de beurs of markt vernemen dat een ander netwerk beter werkt dan zetten wij dit kosteloos voor u om op uw pinautomaat. Zo heeft u altijd de snelste verbinding en nemen de transacties maar enkele seconde in beslag!Pinautomaat-kerstmarkt

Mobiele pinautomaten hebben tevens als voordeel dat ze verplaatsbaar zijn. U hoeft deze dus nergens vast te plaatsen. Op een beurs of markt kunnen wij ons voorstellen dat er ten alle toestroom is van klanten. U kunt met de pinautomaat naar de gewenste klant en door deze uit handen te geven kan de klant zijn of haar betaling maken. Gemakkelijk en snel!

Om het eventueel nog gemakkelijker te maken kunt u uw klanten ook contactloos laten betalen. Deze “nieuwe” manier van betalen begint steeds meer terrein te winnen. Door enkel de betaalpas tegen de pinautomaat te houden worden transacties tot EUR 25,- geaccepteerd zonder pincode in te voeren. . Pas wanneer uw klant meer dan EUR 50,- aan kleine contactloze betalingen heeft gedaan, zal de pincode ingevoerd moeten worden.

Tot slot bieden wij voor beurzen in het buitenland ook de beste oplossing. U kunt de pinautomaat eenvoudig meenemen (West Europa). Naast de gebruikelijke betaalkaarten kunt u er tevens voor kiezen om creditcard acceptatie aan te sluiten. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u hierin graag verder. Dus staat u op een beurs in bijvoorbeeld Frankfurt of Parijs, Lubee Pinverhuur levert u de beste apparatuur!

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement