21 januari 2015

Grote drukte in december goed verlopen bij Lubee Pinverhuur

Grote drukte in december goed verlopen bij Lubee Pinverhuur

December is traditioneel een drukke maand voor Lubee, de verhuur van pinautomaten schiet dan door het dak. Het is voor ons ieder jaar een mooie uitdaging om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat uw klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze pincapaciteit. Ook de afgelopen decembermaand was het topdrukte bij onze klanten, waardoor onze pinautomaten van grote toegevoegde waarde waren. We hielpen kerstmarkten en vuurwerkverkopers, zorgden voor extra capaciteit in winkels en zorgden voor mobiele pinautomaten op de Luxury Fair.

Kerstmarkten en vuurwerkverkopen

In december is het traditioneel tijd voor de kerstmarkten en de verkoop van vuurwerk, twee gelegenheden waarbij er in korte tijd veel transacties worden verricht. Op de kerstmarkten zorgden we voor mobiele pinapparaten, die in korte tijd veel pintransacties konden verwerken. Voor de vuurwerkverkopen maakten we gebruik van zowel mobiele als vaste oplossingen, dankzij de winkelpanden van waaruit onze klanten werkten. Op die manier zorgden we tijdens de gehele maand december voor voldoende capaciteit, met een piek rond de kerstdagen en oud & nieuw.

Extra pincapaciteit in winkels

Ook in de winkels is het in december standaard een stuk drukker dan de rest van het jaar, het is een belangrijke maand waarin er voldoende pincapaciteit beschikbaar dient te zijn. We zorgden voor extra pinautomaten in diverse winkels, die we op die manier ieder jaar helpen met de optimale capaciteit. We hielpen de winkels mee te rijen zo kort mogelijk te houden en alle klanten vlot te laten afrekenen, zodat een ieder weer snel naar huis kon of de kou achter zich kon laten.

Pinautomaten op beurzen zoals de Luxury Fair

Tenslotte zorgen we in december ieder jaar voor pinautomaten op drukbezochte beurzen, zoals de Luxury Fair. We zorgen daar voor handige mobiele pinautomaten die optimaal aansluiten bij het karakter van de verschillende stands en de flexibele wijze waarop bezoekers er betalingen wensen te doen. We denken vooraf mee met onze klanten over de capaciteit, om tijdens de beurs vervolgens voor soepele betalingen te zorgen.

We kijken bij Lubee Pinverhuur terug op een mooie decembermaand, waarin we samen met onze klanten voor soepel betalingsverkeer hebben kunnen zorgen, waardoor een ieder de feestdagen geweldig heeft kunnen vieren.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement