29 juli 2015

Eenvoudig een mobiel pinapparaat huren bij Lubee

Eenvoudig een mobiel pinapparaat huren bij Lubee

Wilt u een pinapparaat huren, het liefst een mobiele variant die u heel eenvoudig kunt gebruiken? Wij kunnen u van dienst zijn met de kleinste en meest lichte modellen, die u zonder enige moeite kunt verplaatsen of kunt uitreiken aan uw klanten. Zorg ervoor dat zij op een festival op een afgelegen locatie kunnen pinnen, of maak het mogelijk om aan tafel af te rekenen. De mobiele pinapparaten zijn ware omzet boosters en zorgen er bovendien voor dat uw klanten geen cash geld meer bij zich hoeven te dragen.

Pinnen waar u wilt

Een mobiele pinautomaat maakt het mogelijk om te pinnen waar u maar wilt, op het moment dat u wenst. U bent niet langer gebonden aan vaste locaties, in plaats daarvan heeft u de volledige vrijheid. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een apparaat met een multi-simkaart. Normaal gesproken maakt u gebruik van het netwerk van een bepaalde provider, zoals KPN of Vodafone. Kampt deze provider met een storing of een beperkte dekking? Dankzij een multi-simkaart heeft u de mogelijkheid om eenvoudig te wisselen. Op die manier heeft u met een mobiele pinautomaat minder last van storingen, zodat u altijd deze eenvoudige betaalmogelijkheid kunt blijven aanbieden.

Verbinding via GPRS en uitgebreide certificering

De mobiele pinapparaten die we leveren maken op afgelegen locaties gebruik van het GPRS-netwerk, dat we kennen van het mobiele internet op onze mobiele telefoon. Het is een betrouwbaar netwerk met een goede landelijke dekking, ook op minder bereikbare plaatsen. Daarnaast kunnen wij een goed advies geven wanneer er op locatie minder of geen bereik is. U heeft wat dat betreft de keuze uit meerdere technologieën, die ervoor zorgen dat u het pinapparaat kunt gebruiken op de manier die u wenst.
Voor het verwerken van de pintransacties is Lubee uitgebreid gecertificeerd. Lubee heeft een inschrijving in het betaalregister van DNB (niet onder doorlopend toezicht) en is ook gecertificeerd voor alle procedures rondom het beheren van uw transactietegoeden. Heeft u hier vragen over? Neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Sterke accu en op afstand te beheren

Uiteraard zijn de mobiele pinapparaten voorzien van een sterke accu, waardoor u bijvoorbeeld tot 300 transacties op een volle accu kunt laten plaatsvinden. We leveren daarnaast ook een oplader mee, zodat u de mogelijkheid heeft om het apparaat opnieuw op te laden en opnieuw te gebruiken. Dankzij RTL (Remote Tele Loading) kunnen we de mobiele pinapparaten bovendien op afstand beheren, bij eventuele storingen of vragen van uw kant. Het mobiele pinnen vormt op die manier een uitstekende oplossing voor bijvoorbeeld evenementen en festivals, wij adviseren u graag over het aantal apparaten dat u nodig heeft.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement