7 maart 2017

Een stijging in creditcardacceptatie

Een stijging in creditcardacceptatie

Bij Lubee Pinverhuur zien wij de afgelopen tijd een stijging in de aanvraag van creditcardacceptatie op de pinautomaten. Steeds meer huurders willen dit aanbieden aan hun klanten. Nu is het zo dat het gebruik van een creditcard onder de Nederlandse bevolking niet erg leeft. Maar des te meer in het buitenland. Hoe dat zit en hoe de mogelijkheid tot het accepteren van creditcards op onze pinautomaten te realiseren valt, vertellen wij hieronder.

Uit onderzoek van De Nederlandse Bank blijkt dat ruim 55 procent van de consumenten in Nederland in het bezit is van een creditcard. Deze wordt niet zo zeer gebruikt om een betaling te kunnen uitstellen, maar meer om betalingen in het buitenland of online gemakkelijker te kunnen doen. Omdat er volgens de Nederlander genoeg betaalmiddelen zijn gebruiken zij hun creditcard dus maar nauwelijks. Pas wanneer een webshop ernaar vraagt zullen zij de pas tevoorschijn halen.
Dit komt ook omdat een creditcard betaling geld kost. De betaling wordt dan wel opgeschoven, maar dit kost wel een percentage van het bedrag. Daarom pakken wij Nederlanders toch sneller onze bankpas om dit voor te zijn.

In het buitenland werkt dit echter anders. Veelal zien wij dat klanten die hun pinautomaat graag meenemen naar het buitenland, hetzij Frankrijk of Duitsland ed. graag gebruik maken van de optie tot creditcardacceptatie. Niet zo gek, want ook wij ervaren dat deze vraag in het buiteland vaak speelt. De gewone betaalpassen worden wel gebruikt maar de creditcards doen er niet voor onder.
Het gebruik van deze pas is veel meer geïntegreerd in het buitenland. Wij raden onze klanten dan ook altijd aan om goed over deze mogelijkheid na te denken.
Betaling mobiele pinautomaat

De mogelijkheid bij Lubee Pinverhuur

De activering van de mogelijkheid tot creditcardacceptatie (VISA, Mastercard, American Express oa.) kan absoluut bij Lubee, al is dit niet mogelijk zonder aansluitnummer. Van dit nummer bent u reeds in het bezit of u dient deze nog aan te vragen. De aanvraag kan bij een provider voor creditcardacceptatie zoals Paysquare of EMS. Amercian Express kan vanzelf sprekend via American Express. Dit contract dient u zelf af te sluiten en daarop volgend krijgt u een beschikbaar aansluitnummer. Nadat u dit nummer aan ons doorgegeven hebt zullen wij de verdere activatie voor u regelen.

Mocht u vragen hebben over creditcardacceptatie of advies willen over de mogelijkheid voor uw huurperiode, neem dan gerust contact op met een van onze enthousiaste medewerkers.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement