10 augustus 2016

Dit is Lubee

Dit is Lubee

Lubee Pinverhuur B.V. is energiek bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van betaaldiensten. Ons bedrijf richt zich op het aanbieden van pinautomaten voor tijdelijk gebruik. Naast het aanbieden van deze pinautomaten verzorgt Lubee Pinverhuur ook de verwerking van de pintransacties. Deze verwerking gebeurt al binnen 24uur nadat u de transactie van uw klant heeft geaccepteerd, het bedrag staat dus eigenlijk de volgende werkdag al ongewijzigd op uw bankrekening.

Het juiste adres voor het huren van een pinautomaat

Hier bent u aan het juiste adres voor het huren van een pinautomaat. Al vanaf 1 dag kunt u eenvoudig en snel een direct te gebruiken (mobiele) pinautomaat huren. Heeft u specifieke wensen, wilt u creditcards accepteren of wilt u met spoed een pinautomaat? In geval van spoed bezorgen wij uw pinautomaat binnen 3 uur op locatie. De robuuste pinautomaten zijn zowel mobiel als via uw eigen internetaansluiting te gebruiken. Onze mobiele pinautomaten beschikken over een ingebouwde accu en maken zelf verbinding via het netwerk van KPN/Vodafone of T-Mobile. Onze ‘vaste’ pinapparatuur, welke beschikt over een pinpad voor de klant en een pinterminal voor de kassier, kan zowel via uw eigen internetaansluiting werken of via het netwerk van een van de telecomproviders. Verder op deze website leest u alles over de werking van onze diensten en de pinautomaten.

Top service

Lubee staat voor maximale service en streeft naar 100% tevreden klanten. Wij zijn dan ook continue gefocust op het verbeteren van onze dienstverlening. U zult ervaren dat ons er alles aan gelegen is om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Telefonisch zijn wij dan ook 24uur per dag bereikbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend. In geval van een vraag of storing kunt u ons altijd bellen. Onze topservice zit hem al in de basis: uw pinautomaat wordt tijdig bezorgd, is direct inzetbaar en wordt na de huurperiode weer door onze koerier bij u afgehaald. Tijdens de huurperiode boeken wij dagelijks de pinbetalingen naar u door.

Medewerkers

Lubee is een groeiend bedrijf waar met veel plezier dagelijks hard gewerkt wordt. De afgelopen maand hebben wij dan ook een nieuwe medewerker mogen verwelkomen. Wij staan u met ons team met veel enthousiasme te woord.

Wilt u een pinautomaat huren via Lubee Pinverhuur en bent u benieuwd wat daarbij komt kijken? Neem dan gerust contact met ons op en vraag bij een van onze enthousiaste medewerkers naar de mogelijkheden!

 

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement