12 december 2016

De feestdagen staan weer voor de deur

De feestdagen staan weer voor de deur

We zitten alweer bijna op de helft van december en het nieuwe jaar staat te trappelen voor de deur. Daarbij zien wij van Lubee Pinverhuur onze pinautomaten als zoete broodjes over de toonbank gaan. Er gaan ook dit jaar weer ontzettend veel pinautomaten de deur uit naar kerstmarkten, oliebollenkramen en vuurwerkverkopers. Wij zijn jullie natuurlijk met veel plezier van dienst!

Kleine uitzonderingen rondom de kerstdagen

In de decembermaand moet er rondom de feestdagen wel rekening gehouden worden met een aangepaste dienstverlening. Het gaat hierbij om het doorbetalen van de transacties. Deze mag u normaal gezien binnen 24uur (op werkdagen) verwachten op uw rekening. Met de feestdagen is hier een kleine uitzondering op. Transacties die bij u gemaakt worden tussen vrijdag 23 december en maandag 26 december worden op dinsdag 27 december doorgeboekt en mag u dus in de loop van de dinsdag op uw rekening verwachten.

Gezien de drukte rondom de feestdagen kiezen wij van Lubee Pinverhuur ervoor om het transport zo soepel mogelijk te laten verlopen en op tijd aan te bieden. U hoeft dus niet raar op te kijken als u uw bestelde pinautomaat niet één maar twee dagen voor de gewenste afleverdatum ontvangt. Dit doen wij als service naar u toe zonder extra kosten. Wij zien graag dat uw pakket op tijd bij u aankomt zodat u er op tijd mee aan de slag kunt.

Wat betreft onze openingstijden zijn wij op 26 december, tweede kerstdag, gesloten. Wel zijn we telefonisch bereikbaar voor vragen of storingen. Daarvoor kunt u 24/7 bellen naar 085 01 60 900. Ook in het weekend en in de avonduren staan wij u graag te woord. Nemen wij niet direct op, spreek dan iets in op de voicemail en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Huurt u al?

Heeft u al een pinautomaat besteld voor uw kerstmarkt kraam? Of wellicht bent u een vuurwerkverkoper en gezien het voor u een drukke periode gaat worden bieden wij van Lubee Pinverhuur graag onze diensten aan u aan! Neem telefonisch of per mail contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ons assortiment aan pinautomaten bestaat uit verschillende varianten en bieden dus voor elke omstandigheid een uitkomst. Zo loopt u geen omzet mis!

De mobiele GPRS variant is zeer geliefd onder marktkraamverkopers, deze pinautomaat wordt geleverd met een volle accu en pakt het netwerk op middels een simkaartje in de pinautomaat. U hoeft dus nergens naar om te kijken. Zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Of kiest u liever voor een vaste variant, deze staan netjes op uw toonbank. Deze bestaat uit twee kastjes, één voor uw klant en één voor uw medewerker. Deze variant kan worden aangesloten op uw eigen internetnetwerk of wij leveren het internet voor u.

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond 2017 toe!

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement