6 juni 2017

Contactloos pinnen bij Shell en zelfs op de pond

Contactloos pinnen bij Shell en zelfs op de pond

Het aantal punten waarop we contactloos kunnen pinnen neemt hand over hand toe. Hiermee lijkt pinnen aan een tweede revolutie te zijn begonnen. Enige tijd geleden werd bekend dat het zelfs in de kerk mogelijk is om contactloos te pinnen voor de collecte en meer recent heeft Shell aangegeven dat alle tankstations die mogelijkheid gaan aanbieden. Bovendien werd een tijdje geleden bekend dat die Waalpontjes die mogelijkheid bieden voor klanten die willen oversteken.

Steeds vaker hogere bedragen contactloos gepind

Met name het contactloos pinnen bij het tanken is opvallend, aangezien het daarbij vaak gaat om grotere bedragen. Het is tot €25 mogelijk om contactloos af te rekenen zonder pincode in te voeren.
Steeds meer gebruikers ontdekken echter dat het ook mogelijk is om grotere bedragen contactloos af te rekenen. Er wordt dan wel gewoon om een pincode gevraagd, maar op het moment dat de pinpas alweer in de portemonnee of in de zak zit. Contactloos pinnen op een vast of mobiel pinapparaat is op die manier weer een stukje veiliger dan voorheen.

Pinnen op de pond: heel gebruiksvriendelijk

Ondertussen ontdekken steeds meer verschillende ondernemers hoe prettig klanten het vinden om te kunnen pinnen, in veel gevallen met behulp van een mobiele automaat. De mobiele pinautomaat is bijvoorbeeld op de Waalpontjes een prettige oplossing. Een vaste automaat is daar op het water niet mogelijk, maar de mobiele verbindingen maken het toch mogelijk om met pin te betalen. Het gaat bovendien vaak om kleine bedragen, waardoor contactloos afrekenen daar de ideale keuze lijkt te zijn.

Pinautomaat huren: mobiel of vast

Ondernemers kunnen een pinautomaat huren voor evenementen of om het gemak daarvan haast vrijblijvend te ontdekken. Het is dan nog niet nodig om te investeren in een (nieuw) pinapparaat, in plaats daarvan is het mogelijk om die voor korte of langere tijd te huren.
Bij Lubee kunt u een mobiele pinautomaat huren of een vaste pinautomaat huren afhankelijk van waar u naar zoekt. Maak het uw klanten op die manier gemakkelijk, door ze de kans te bieden te pinnen. Dit is in veel gevallen veiliger, sneller en vooral makkelijker. Pinnen heeft de toekomst, vooral dankzij de mobiele en contactloze mogelijkheden.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement