3 juli 2014

Contactloos betalen voor huur mobiel pinapparaat

contactloos betalen

Contactloos betalen voor huur mobiel pinapparaat

Wilt u het uw klanten graag zo gemakkelijk mogelijk maken om af te rekenen? Lubee is de eerste tijdelijke verhuurder van mobiele pinapparaten die het mogelijk maakt om contactloos te betalen, door gebruik te maken van NFC (Near Field Communication). Dit is een relatief nieuwe techniek, die we onder andere terugvinden in een groeiend aantal smartphones. Daarnaast deden zowel ING als de Rabobank onlangs proeven met deze techniek en lijkt ING hier als eerste op grotere schaal op in te willen gaan zetten.

Mobiele pinautomaat en contactloos betalen

De mobiele pinapparaten maken het mogelijk om contactloos te betalen, waardoor het niet langer nodig is om de pinpas door het apparaat te halen of deze in te steken. Het is op deze manier mogelijk om betalingen tot bijvoorbeeld €25 te doen (ING), waardoor consumenten kleinere bedragen sneller af kunnen rekenen. Er is geen pincode nodig, het is voldoende om een smartphone of geschikte bankpas in de buurt van de console te houden. Dankzij de mogelijkheid tot het contactloos betalen kunt u een innovatieve mobiele pinautomaat huren en de betalingen zo vlot mogelijk plaats laten vinden.

Snellere betalingen

Uit onderzoek is gebleken dat het contactloos betalen op een mobiel pinapparaat gemiddeld 7 seconden sneller gaat dan het pinnen. In vergelijking tot het contant betalen zal het verschil nog een stuk groter zijn, waardoor u als winkelier veel tijd kunt winnen. Op het moment dat 7 klanten in de rij staan zijn deze al bijna een minuut eerder aan de beurt, waardoor de rij bovendien minder snel lang zal worden. Wat dat betreft levert het contactloos betalen grote meerwaarde bij het huren van mobiele pinapparaten en zorgt u er daarmee voor dat u en stap voorwaarts kunt zetten.

Veiligheid voorop

Uiteraard kunt u bij het contactloos betalen rekenen op een grote mate van veiligheid. Het is mogelijk om betalingen tot bijvoorbeeld €25 te verrichten, waardoor het verlies van een smartphone of geschikte bankpas niet tot grote problemen kan leiden. Daarnaast is er sprake van de reguliere beveiliging van de verbinding van de mobiele pinapparaten, die de transacties op een degelijke en versleutelde manier verwerken, zodat niemand daar zomaar toegang tot kan krijgen. Wilt u gebruik maken van het contactloos betalen in combinatie met een van de mobiele pinapparaten? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement