15 maart 2014

Contactloos betalen als eerste via ING

Contactloos betalen als eerste via ING

Het contactloos betalen is door alle banken snel opgepakt om nog dit jaar landelijk uit te rollen. Dit na de succesvolle test via de 1000 NFC mobiele telefoons waarmee bij meer dan 150 winkeliers in Leiden kon worden betaald.

U heeft eerder mijn nieuwsbericht kunnen lezen waar ik heb verteld over hoe de Nederlandse banken NFC gaan uitrollen. ING heeft gekozen om het contactloos betalen toe te passen op de betaalpas en is als eerste gestart met het uitleveren van deze nieuwe passen. Deze week is bekend geworden dat de betaalpassen vanaf 15 april aanstaande gebruikt kunnen worden.

Meer dan 4 miljoen klanten hebben reeds een nieuwe pas ontvangen waarmee  betalingen onder de EUR 25,- zonder pincode uitgevoerd kunnen worden.

contactloos betalen ING

Pinautomaat huren contactloze betalingen

Bij Lubee Pinverhuur zien we ook dat de uitrol in een vergevorderd stadium zijn. De voorschriften voor het gebruik van onze pinautomaten zijn reeds aangepast en we zien dat de partijen die de achterliggende configuratie van onze terminals beheren al zijn voorbereid op de contactloze betaalpassen. Het is nu wachten op verdere instructies vanuit de leveranciers en Nederlandse banken wanneer we de nieuwe configuraties mogen inladen en activeren. Uiteraard informeren wij onze klanten direct wanneer wij de pinapparatuur gereed hebben voor de acceptatie van de contactloze betalingen. Lubee heeft namelijk al een groot aantal van deze nieuwe type pinautomaten in huis. Voor een pinautomaat huren voor contactloze betalingen bent u bij Lubee dus aan het juiste adres.

Toepassingen contactloos betalen

nvoudig verrichten op de daarvoor geschikte terminals. Het is wel wachten hoe Rabobank deze ontwikkeling gaat oppakken. betaal hier ook  contactloosZij geloven nog niet in de ‘contactloze’ betaalpas maar zetten in op het contactloos betalen via de smartphone. Nadeel hier van is wel dat men altijd eerst een app dient op te starten, en Iphones nog geen NFC functionaliteit hebben.

Contactloos logo op betaalpas
Contactloze betaalpassen zijn te herkennen aan het contactloos logo op de bankpas. Ook op de pinautomaten in de winkel zal dit logo zichtbaar zijn. Wilt u tijdelijk een pinautomaat inzetten voor het contactloos betalen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Zoals u heeft gemerkt volgen wij de ontwikkelingen nauwlettend en zullen u informeren over het laatste nieuws. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
Voor al uw pinapparatuur voor tijdelijk gebruik: www.lubee.nl en bel 24/7 naar 078 – 842 02 86.

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement