Mobiele PinKassa

Telefonisch bestellen? 03 303 79 12

Mobiele
PinKassa

Met onze nieuwste mobiele pinkassa heeft u een mobiele pinterminal inclusief kassa applicatie in handen. Handig voor extra verkoopcapaciteit tijdens piekdrukte en/of op kleine kassapunten.

De mobiele pinkassa is tevens de vervanger voor de reguliere mobiele pinautomaat en een aparte bestel handheld! Perfect inzetbaar voor bestellingen op het terras.

Lubee is de specialist in tijdelijke betaaloplossingen. De mobiele pinautomaat wordt plug&play geleverd inclusief dagelijkse transactieverwerking. Het transport vindt plaats via koeriersdienst UPS en na afloop wordt de pinapparatuur weer netjes bij u afgehaald.

Ideaal voor pop-up stores, outlets, tijdelijke winkelocaties, horeca en events.

Maatwerk en realtime statistieken
Samen richten we het kassasysteem volledig naar wens in. Via de backoffice beschikt u over 24/7 realtime verkooprapportages en kunt u zelf instellingen wijzigen.

Directe koppeling met Verifone pinapparaat
Maak kennis met het snelste pinapparaat in de markt. De P400 Verifone pinterminal is direct gekoppeld aan de kassa. Voordat u het weet heeft uw klant de betaling al verricht. Deze pinterminal voorkomt wachtrijen!

Geldlade en bonprinter
Klanten een kassabon (inclusief logo) meegeven? Geen probleem. We kunnen u ook een professionele kassabonprinter meeleveren.

En wilt u cash accepteren? Er kan eenvoudig een compacte geldlade onder het systeem worden geplaatst. Deze schiet automatisch open bij een contante betaling.

Betrouwbare en veilige
transactieverwerking

Lubee Pinverhuur is gecertificeerd volgens de laatste wet- en regelgeving. De Nederlandse Betaalvereniging (voorheen Currence) heeft Lubee gecertificeerd als Acceptant Payment Service Provider. Daarnaast heeft Lubee een inschrijving in het betaalregister van DNB ( De Nederlandsche Bank). Lubee staat niet onder (door)lopend toezicht en vormt een betrouwbare betalingspartner.

Uw pintransacties worden uiterlijk een bankwerkdag na
ontvangst doorgeboekt. Een snellere transactieverwerking zult u nergens terugvinden. We boeken al uw ontvangen transacties 1 op 1 door. Bij ons is er dus geen sprake van tussentijdse verrekeningen van kosten en huurdagen. Wel zo transparant en eenvoudig voor uw eigen administratie.

  • Cashless betalen
  • All-in-one eventkassa
  • Realtime inzicht en rapportages
  • Slechts 1 aansluitkabel

Lubee op Festivals & Events?

Lubee biedt oplossingen op maat voor Festivals & Events. Wij zijn experts op het gebied van tijdelijke betaaloplossingen en hebben de ervaring in huis om van uw evenement een succes te maken.

Meer over Festival & Events

Zekerheid in betalingen.
Informeer en bestel.

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement